MHP'den Kelkit Hürriyetspor'a 1 Milyonluk Destek!

Spor 28.02.2025 - 20:58, Güncelleme: 28.02.2025 - 20:58 16212 kez okundu.
 

MHP'den Kelkit Hürriyetspor'a 1 Milyonluk Destek!

Çok zor günler geçiren ve ligden çekilme kararının eşiğinden dönen Kelkit Hürriyetspor'a MHP kanadından 1 Milyonluk destek geldi.
Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, 4 Belediye başkanı ilçe başkanı ve ülkü ocakları başkanıyla beraber Kelkit Hürriyetspor'u ziyaret ederek kulüp başkanı Necati Köksal ile görüştü.   Görüşme sonucunda yaptığı basın açıklamasında, amaçlarının karınca kararınca kulübe destek olmak ve bu konuda hep beraber harekete geçmek için çoban ateşi yakmak olduğunu vurgulayan MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, şu konuşmayı yaptı;    "Çok değerli Kelkit'li Hemşehrilerim!   Bugün Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanımız ülkü ocakları başkanımızla birlikte Söğütlü Belediye başkanımız Gümüşgöze Belediye başkanımız Deredolu Belediye başkanımız Ünlüpınar belediye başkanımızla beraber kulübümüz Kelkit Hürriyet sporu ziyaret ettik. Başkanımızla bir toplantı yaptık. Bugüne kadar kulübümüze kim destek olmuşsa kim emek vermişse Allah hepsinden razı olsun. Kulübümüz zor bir süreçten geçiyor.Bu konuda 4 belediye başkanımla beraber ilçe başkanımız ve ocak başkanımız, kulüp başkanımıza şu taahhütte bulunduk; "Üç ay içinde 1 milyon para verilecek. Bunun 400 bin Lirası mart ayının 15’inde ödenmiş olacak. Mayıs’ın 15’ine kadar da diğer 600 bin tamamlanmış olacak. Biz şunu yapmaya çalışıyoruz.Bir çoban ateşi yakmaya çalışıyoruz. Kelkit büyüktür Kelkit kulübüne sahip çıkacaktır. Bundan önce nasıl sahip çıktıysa bundan sonra da kulübüne sahip çıkacak yalnız bırakmayacaktır. Ben bütün hemşehrilerime inanıyorum güveniyorum. Sadece Kelkit'teki tek hemşehrilerime değil, Ankara’da İstanbul’da yaşayan bütün hemşehrilerime sesleniyorum. Bu kulüp bizim. Bu kulübe sahip çıkalım. Zor günlerinde yardımcı olalım. Kulüp başkanımıza, yönetimine, futbolcularına verdikleri emekten dolayı çok çok teşekkür ediyorum. İnsan üstü bir çaba sarfediyorlar bu kulübü ayakta tutmak için. Bizde karınca kararınca bütün belde belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim de bi katkımız olmuşsa ne mutlu. Bundan sonrada farklı şekilde kulübe desteklerikiz devam edecektir."    
Çok zor günler geçiren ve ligden çekilme kararının eşiğinden dönen Kelkit Hürriyetspor'a MHP kanadından 1 Milyonluk destek geldi.

Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, 4 Belediye başkanı ilçe başkanı ve ülkü ocakları başkanıyla beraber Kelkit Hürriyetspor'u ziyaret ederek kulüp başkanı Necati Köksal ile görüştü.

 

Görüşme sonucunda yaptığı basın açıklamasında,

amaçlarının karınca kararınca kulübe destek olmak ve bu konuda hep beraber harekete geçmek için çoban ateşi yakmak olduğunu vurgulayan MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, şu konuşmayı yaptı; 

 

"Çok değerli Kelkit'li Hemşehrilerim!

 

Bugün Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanımız ülkü ocakları başkanımızla birlikte Söğütlü Belediye başkanımız Gümüşgöze Belediye başkanımız Deredolu Belediye başkanımız Ünlüpınar belediye başkanımızla beraber kulübümüz Kelkit Hürriyet sporu ziyaret ettik. Başkanımızla bir toplantı yaptık. Bugüne kadar kulübümüze kim destek olmuşsa kim emek vermişse Allah hepsinden razı olsun. Kulübümüz zor bir süreçten geçiyor.Bu konuda 4 belediye başkanımla beraber ilçe başkanımız ve ocak başkanımız, kulüp başkanımıza şu taahhütte bulunduk; "Üç ay içinde 1 milyon para verilecek. Bunun 400 bin Lirası mart ayının 15’inde ödenmiş olacak. Mayıs’ın 15’ine kadar da diğer 600 bin tamamlanmış olacak. Biz şunu yapmaya çalışıyoruz.Bir çoban ateşi yakmaya çalışıyoruz. Kelkit büyüktür Kelkit kulübüne sahip çıkacaktır. Bundan önce nasıl sahip çıktıysa bundan sonra da kulübüne sahip çıkacak yalnız bırakmayacaktır. Ben bütün hemşehrilerime inanıyorum güveniyorum. Sadece Kelkit'teki tek hemşehrilerime değil, Ankara’da İstanbul’da yaşayan bütün hemşehrilerime sesleniyorum. Bu kulüp bizim. Bu kulübe sahip çıkalım. Zor günlerinde yardımcı olalım. Kulüp başkanımıza, yönetimine, futbolcularına verdikleri emekten dolayı çok çok teşekkür ediyorum. İnsan üstü bir çaba sarfediyorlar bu kulübü ayakta tutmak için. Bizde karınca kararınca bütün belde belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim de bi katkımız olmuşsa ne mutlu. Bundan sonrada farklı şekilde kulübe desteklerikiz devam edecektir."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.