Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane’ye 147 milyon TL’lik yatırım

Gümüşhane 05.02.2024 - 11:05, Güncelleme: 05.02.2024 - 21:27 34494+ kez okundu.
 

Gümüşhane’ye 147 milyon TL’lik yatırım

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Gümüşhane’de 2023 yılı içerisinde toplam 147 milyon TL yatırım yaptı.
Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon’da illerinde 1,5 milyon aboneye enerji dağıtım hizmeti veren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Gümüşhane’de son olarak 2023 yılı yatırım programı çerçevesinde Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan anayol ve yürüyüş yolu üzerindeki aydınlatma çalışmalarını tamamladı. 5 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında bölgeye 49 adet led armatürlü aydınlatma direği dikilerek, yaklaşık 1,7 kilometre uzunluktaki alanın daha iyi aydınlatılması sağlandı.Güvenli ve aydınlık bir kent için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çoruh EDAŞ, bölgeye yapılan yatırımlarla öncelikli olarak yaya ve araç güvenliğini sağlamayı amaçlıyor. Tüketicilerin talep ve önerilerini karşılama hedefiyle faaliyetlerine yön veren Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü yetkilileri, kaliteli enerjiyi kesintisiz sunma dinamiğinde yatırımlarına ara vermeyeceklerinin altını çizdi.  Çoruh EDAŞ yetkilileri, “20 bin 551 kilometrekarelik yüz ölçüm üzerinde, 5 il, 61 ilçe, 82 belediye, 1.536 köy ve 1.226 mahallede, toplamda 1.287 çalışanımızla 1,4 milyon abonemize kesintisiz enerji hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarma amacımız doğrultusunda 2024 yılında da yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.  
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Gümüşhane’de 2023 yılı içerisinde toplam 147 milyon TL yatırım yaptı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon’da illerinde 1,5 milyon aboneye enerji dağıtım hizmeti veren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Gümüşhane’de son olarak 2023 yılı yatırım programı çerçevesinde Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan anayol ve yürüyüş yolu üzerindeki aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

5 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında bölgeye 49 adet led armatürlü aydınlatma direği dikilerek, yaklaşık 1,7 kilometre uzunluktaki alanın daha iyi aydınlatılması sağlandı.Güvenli ve aydınlık bir kent için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çoruh EDAŞ, bölgeye yapılan yatırımlarla öncelikli olarak yaya ve araç güvenliğini sağlamayı amaçlıyor. Tüketicilerin talep ve önerilerini karşılama hedefiyle faaliyetlerine yön veren Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü yetkilileri, kaliteli enerjiyi kesintisiz sunma dinamiğinde yatırımlarına ara vermeyeceklerinin altını çizdi. 

Çoruh EDAŞ yetkilileri, “20 bin 551 kilometrekarelik yüz ölçüm üzerinde, 5 il, 61 ilçe, 82 belediye, 1.536 köy ve 1.226 mahallede, toplamda 1.287 çalışanımızla 1,4 milyon abonemize kesintisiz enerji hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarma amacımız doğrultusunda 2024 yılında da yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.