Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhanespor Küme Düştü.Peki sorumlular Kim ?

Spor 21.04.2024 - 19:28, Güncelleme: 22.04.2024 - 20:03 3735 kez okundu.
 

Gümüşhanespor Küme Düştü.Peki sorumlular Kim ?

3.lig 1. Grupta oynayan takımımız Gümüşhanespor 29. Haftada Kırıkkalespor'a karşı 3-1 kaybedince küme düşmesi kesinleşti.
Çok kötü bir sezon geçiren Gümüşhanespor sezon boyunca bir türlü beklenen atmosferi yakalayamadı.90 lı yıllarda Hemşehrimiz iş insanı Aydın DOĞAN'ın destekleriyle lige başlayan ve Gümüşhane Doğanspor adını alan temsilcimiz 2. Lige kadar çıktı.Yalnız daha sonraki kötü yönetim etkisiyle takımda düşüş gözlenmeye başladı. 2020-2021 sezonunda ise 2. Lig'i 30 puan ile 17. sırada tamamlayarak 3. Lig'e düştü.        Bir zamanlar Trabzonspor gibi süper lig takımlarını yenilgiye uğratan Gümüşhanespor bugün Kırıkkalespor deplasmanda 3-1 yenilmesiyle 3.ligden bölgesel amatör ligine düştü.    Peki sorumluları kim? Taraftarların ve futbol otoritelerinin yorumlamasına göre eski başkan Ercan ÇİMEN'in kendi kontrolünde ancak futbolu bilmeyen bir yönetim ve başkan oluşturmasıydı.Bunun doğruluğu ve etkinliği tartışılacak olsa da birilerinin büyük bir başarısızlığı olduĝu kesin.
3.lig 1. Grupta oynayan takımımız Gümüşhanespor 29. Haftada Kırıkkalespor'a karşı 3-1 kaybedince küme düşmesi kesinleşti.

Çok kötü bir sezon geçiren Gümüşhanespor sezon boyunca bir türlü beklenen atmosferi yakalayamadı.90 lı yıllarda Hemşehrimiz iş insanı Aydın DOĞAN'ın destekleriyle lige başlayan ve Gümüşhane Doğanspor adını alan temsilcimiz 2. Lige kadar çıktı.Yalnız daha sonraki kötü yönetim etkisiyle takımda düşüş gözlenmeye başladı.

2020-2021 sezonunda ise 2. Lig'i 30 puan ile 17. sırada tamamlayarak 3. Lig'e düştü.

 

     Bir zamanlar Trabzonspor gibi süper lig takımlarını yenilgiye uğratan Gümüşhanespor bugün Kırıkkalespor deplasmanda 3-1 yenilmesiyle 3.ligden bölgesel amatör ligine düştü.

   Peki sorumluları kim? Taraftarların ve futbol otoritelerinin yorumlamasına göre eski başkan Ercan ÇİMEN'in kendi kontrolünde ancak futbolu bilmeyen bir yönetim ve başkan oluşturmasıydı.Bunun doğruluğu ve etkinliği tartışılacak olsa da birilerinin büyük bir başarısızlığı olduĝu kesin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.