Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden 'Kene' Bilgilendirmesi

Yaşam 30.04.2024 - 10:52, Güncelleme: 30.04.2024 - 11:54 2094 kez okundu.
 

Kelkit İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden 'Kene' Bilgilendirmesi

Kelkit İlçe Sağlık Müdürlügü tarafından kene ile ilgili hem bilgilendirildi hemde bilgilendirici afişler asıldı.
Nisan ayının gelmesiyle hava sıcaklıgının arttıgı Kelkit Çayı Vadisinin etrafında artan kene vakalarıyla birlikte İlçe Sağlık Müdürlügü harekete geçti. Kelkit İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından son zamanlarda artan kene vakaları ile alakalı halkı bilgilendirici afiş ve posterler hazırlandı. Bölgemizde sık görülmeye başlayan ve kenelerle insanlara bulaşan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığıyla ilgili Gümüşgöze İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda egitim yapıldı. Kelkit İlçesi'nin belde ve köylerinde vatandaşları bilgilendirici afişler asılarak halkın bilinçlendirilmesi saglandı.  
Kelkit İlçe Sağlık Müdürlügü tarafından kene ile ilgili hem bilgilendirildi hemde bilgilendirici afişler asıldı.

Nisan ayının gelmesiyle hava sıcaklıgının arttıgı Kelkit Çayı Vadisinin etrafında artan kene vakalarıyla birlikte İlçe Sağlık Müdürlügü harekete geçti.

Kelkit İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından son zamanlarda artan kene vakaları ile alakalı halkı bilgilendirici afiş ve posterler hazırlandı.

Bölgemizde sık görülmeye başlayan ve kenelerle insanlara bulaşan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığıyla ilgili Gümüşgöze İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda egitim yapıldı.

Kelkit İlçesi'nin belde ve köylerinde vatandaşları bilgilendirici afişler asılarak halkın bilinçlendirilmesi saglandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.