Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ak Parti Kelkit'te Tarihte Hiç Bir Partinin Alamadığı Oyu Aldı

Siyaset 03.04.2024 - 14:59, Güncelleme: 03.04.2024 - 17:08 9470 kez okundu.
 

Ak Parti Kelkit'te Tarihte Hiç Bir Partinin Alamadığı Oyu Aldı

Ak Parti Türkiye genelinde ve Gümüşhane'de büyük bir gerileme yaşarken Kelkit'te tam tersi bir sonuç elde etti
31 Mart yerel seçimlerinin ardından herkesin konuştuğu gündem, Ak Partiye tepki oylarının CHP 'ye büyük bir galibiyet yaşatmasıydı. Aynı durum Gümüşhane genelinde de sözkonusuydu. Kelkit,Kürtün ve Öbektaş haricinde Gümüşhane'de ki tüm belediyeleri Ak Parti kaybetti.    Kelkit'te ise diğer beldelerin tam tersi olarak daha önceki dönemlerden hatta Cumhuriyet tarihinde ki en yüksek oyu 4299 oy aldı.Bu nokta da seçim öncesi slogan olarak kullanılan "Rekor Oy" gerçekleşmiş oldu. Bunda Ünal YILMAZ faktörü vurgulanırken,zaten beklenen sonuç olarak değerlendirildi. Ünal YILMAZ bugün saat 12:00 de eski belediye başkanı Aziz NAS 'tan mazbatasını alarak göreve başladı.
Ak Parti Türkiye genelinde ve Gümüşhane'de büyük bir gerileme yaşarken Kelkit'te tam tersi bir sonuç elde etti

31 Mart yerel seçimlerinin ardından herkesin konuştuğu gündem, Ak Partiye tepki oylarının CHP 'ye büyük bir galibiyet yaşatmasıydı. Aynı durum Gümüşhane genelinde de sözkonusuydu. Kelkit,Kürtün ve Öbektaş haricinde Gümüşhane'de ki tüm belediyeleri Ak Parti kaybetti. 

 

Kelkit'te ise diğer beldelerin tam tersi olarak daha önceki dönemlerden hatta Cumhuriyet tarihinde ki en yüksek oyu 4299 oy aldı.Bu nokta da seçim öncesi slogan olarak kullanılan "Rekor Oy" gerçekleşmiş oldu. Bunda Ünal YILMAZ faktörü vurgulanırken,zaten beklenen sonuç olarak değerlendirildi.

Ünal YILMAZ bugün saat 12:00 de eski belediye başkanı Aziz NAS 'tan mazbatasını alarak göreve başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.