Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Belediye Başkanı Tanış, Anjiyo Oldu!

Yaşam 22.04.2024 - 08:29, Güncelleme: 22.04.2024 - 11:19 2784 kez okundu.
 

Belediye Başkanı Tanış, Anjiyo Oldu!

Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, kontrol amaçlı gittiği Ankara’da anjiyo oldu.
Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, kontrol amaçlı gittiği Ankara’da anjiyo oldu. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Tanış’ın kapalı olan damarına 2 adet stent takıldı.   Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, uzun süredir devam eden göğüs ağrıları şikâyeti nedeniyle kontrol amaçlı gittiği Ankara’da anjiyo oldu. Yakın bir arkadaşının tavsiyesi üzerine gittiği Ankara’da ki özel bir hastanede bugün sabah saatlerinde anjiyo olan Tanış’ın kapalı olduğu belirlenen damarına 2 adet stent takıldı. Başkan Tanış’ın geçirdiği operasyon başarılı bir şekilde tamamlanırken, sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.    Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, daha öncede aynı rahatsızlıktan dolayı Trabzon’da anjiyo ameliyatı olarak tedavisini tamamlamıştı. Edinilen bilgilere göre, hastalığının yeniden nüksettiği ve artan göğüs ağrıları sebebiyle Ankara’ya kontrole gittiği öğrenilen Başkan Tanış’ın, burada ki tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olacağı bilgisine ulaşıldı.   Kelkit  Haber ekibi olarak, Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 
Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, kontrol amaçlı gittiği Ankara’da anjiyo oldu.

Arzularkabaköy belediye haberleri">Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, kontrol amaçlı gittiği Ankara’da anjiyo oldu. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Tanış’ın kapalı olan damarına 2 adet stent takıldı.

 

Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, uzun süredir devam eden göğüs ağrıları şikâyeti nedeniyle kontrol amaçlı gittiği Ankara’da anjiyo oldu. Yakın bir arkadaşının tavsiyesi üzerine gittiği Ankara’da ki özel bir hastanede bugün sabah saatlerinde anjiyo olan Tanış’ın kapalı olduğu belirlenen damarına 2 adet stent takıldı. başkan haberleri">Başkan Tanış’ın geçirdiği operasyon başarılı bir şekilde tamamlanırken, sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. 

 

Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, daha öncede aynı rahatsızlıktan dolayı Trabzon’da anjiyo ameliyatı olarak tedavisini tamamlamıştı. Edinilen bilgilere göre, hastalığının yeniden nüksettiği ve artan göğüs ağrıları sebebiyle Ankara’ya kontrole gittiği öğrenilen Başkan Tanış’ın, burada ki tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olacağı bilgisine ulaşıldı.

 

Kelkit  Haber ekibi olarak, Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.