Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Geleneksel Türk Okçuluğu Heyecanı Bugün Gümüşhane'de Başlıyor!

Yaşam 29.04.2024 - 10:02, Güncelleme: 29.04.2024 - 10:06 1952 kez okundu.
 

Geleneksel Türk Okçuluğu Heyecanı Bugün Gümüşhane'de Başlıyor!

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleştirilecek olan ulusal ve bölgesel sportif turnuvalarının bugün ki ayağında Geleneksel Türk Okçuluğu Erkek-Kız Grup müsabakaları başlıyor.
Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleştirilecek olan ulusal ve bölgesel sportif turnuvalarının bugün ki ayağında Geleneksel Türk Okçuluğu Erkek-Kız Grup müsabakaları başlıyor. Okul Sporları kapsamında düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu Grup Küçükler, Yıldızlar, Gençler (A-B) Kız-Erkek maçları 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında Gümüşhane'de büyük bir heyecanla takip edilecek. Kıyasıya mücadelelere sahne olacak müsabakalar öncesinde Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluğu Erkek-Kız Grup maçlarının teknik toplantısı Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi. Bugün Yenişehir Stadı'nda başlayacak olan müsabakalara 13 farklı ilden 350'ye yakın sporcu katılacak. Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakaları bugün tamamlanacak olan grup maçlarının ardından yarın devam edecek. Geleneksel Türk Okçuluğu'nu tanıtmak ve bu spora olan ilgiyi artırmak amacıyla düzenlenen müsabakalarda, sporcular farklı kategorilerde kıyasıya mücadele edecek.
Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleştirilecek olan ulusal ve bölgesel sportif turnuvalarının bugün ki ayağında Geleneksel Türk Okçuluğu Erkek-Kız Grup müsabakaları başlıyor.

gümüşhane haberleri">Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleştirilecek olan ulusal ve bölgesel sportif turnuvalarının bugün ki ayağında Geleneksel Türk Okçuluğu Erkek-Kız Grup müsabakaları başlıyor.

Okul Sporları kapsamında düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu Grup Küçükler, Yıldızlar, Gençler (A-B) Kız-Erkek maçları 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında Gümüşhane'de büyük bir heyecanla takip edilecek. Kıyasıya mücadelelere sahne olacak müsabakalar öncesinde Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluğu Erkek-Kız Grup maçlarının teknik toplantısı Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Bugün Yenişehir Stadı'nda başlayacak olan müsabakalara 13 farklı ilden 350'ye yakın sporcu katılacak.  Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakaları bugün tamamlanacak olan grup maçlarının ardından yarın devam edecek.  Geleneksel Türk Okçuluğu'nu tanıtmak ve bu spora olan ilgiyi artırmak amacıyla düzenlenen müsabakalarda, sporcular farklı kategorilerde kıyasıya mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.