Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesi Hasta Kabulüne Başladı

Sağlık 11.03.2024 - 17:00, Güncelleme: 11.03.2024 - 17:27 20070+ kez okundu.
 

Gümüşhane Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesi Hasta Kabulüne Başladı

Milletvekili Celalettin Köse Gümüşhanelilerin uzun süredir beklediği ve Gümüşhane'ye ciddi katkı sağlayacak olan Gümüşhane Devlet Hastanesi anjiyo ünitesi bugün pazartesiden itibaren hasta kabulüne başlıyor.
Yıllardır bölge halkının Gümüşhane'de anjiyo bölümünün eksikliğinden dolayı hastalar çevre illerin hastanelerine gitmek zorunda kalıyordu. Bu hastaların Gümüşhane'de kalması ve çevre illerden hastaların gelmesine de sağlamak için anjiyo ünitesi kurulmaya karar verilmiş ve  geçtiğimiz Aralık ayında Almanya'dan getirilen ve Türkiye'de 13 noktaya verilen anjiyo ünitelerinden biri de Gümüşhne Devlet Hastanesi' ne kurulmuştu. Ünitenin kurulumu ve personel eğitim aşamalarının yaklaşık iki ay sürmesi planlanmıştı.Nihayet gerekli kurulum ve personel eğitiminin bitişi sonrasında Anjiyo ünitesi bugünden itibaren hizmet vermeye başladı. Bu işin aktif takipçisi olan milletvekili Celalettin Köse sağlık bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür ederek bunu kamuoyuna açıkladı.
Milletvekili Celalettin Köse Gümüşhanelilerin uzun süredir beklediği ve Gümüşhane'ye ciddi katkı sağlayacak olan Gümüşhane Devlet Hastanesi anjiyo ünitesi bugün pazartesiden itibaren hasta kabulüne başlıyor.

Yıllardır bölge halkının Gümüşhane'de anjiyo bölümünün eksikliğinden dolayı hastalar çevre illerin hastanelerine gitmek zorunda kalıyordu. Bu hastaların Gümüşhane'de kalması ve çevre illerden hastaların gelmesine de sağlamak için anjiyo ünitesi kurulmaya karar verilmiş ve  geçtiğimiz Aralık ayında Almanya'dan getirilen ve Türkiye'de 13 noktaya verilen anjiyo ünitelerinden biri de Gümüşhne Devlet Hastanesi' ne kurulmuştu.

Ünitenin kurulumu ve personel eğitim aşamalarının yaklaşık iki ay sürmesi planlanmıştı.Nihayet gerekli kurulum ve personel eğitiminin bitişi sonrasında Anjiyo ünitesi bugünden itibaren hizmet vermeye başladı. Bu işin aktif takipçisi olan milletvekili Celalettin Köse sağlık bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür ederek bunu kamuoyuna açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.