Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkitten kartpostallık manzaralar

Kelkit (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2024 - 19:00, Güncelleme: 03.02.2024 - 22:55 11986+ kez okundu.
 

Kelkitten kartpostallık manzaralar

Kelkit'te son günlerde etkili olan soğuk hava, gece saatlerinde adeta bir kış masalına dönüşerek gölleri ve akarsuları buzla kapladı.Ortaya çıkan görüntüler adeta kartpostallık manzaralara benzedi.
Kelkit'te son günlerde etkili olan soğuk hava, gece saatlerinde adeta bir kış masalına dönüşerek gölleri ve akarsuları buzla kapladı. 75 bin dekar tarım arazisini sulayan Sadak Barajı da buz tutan göllerden biri oldu. Güneş ışınlarının buz tutmuş göllerin üzerinde yansıması nefes kesici bir manzara yarattı. Bu eşsiz güzelliği görmek için baraj gölüne akın eden vatandaşlar, fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirdi. Kelkit'te son günlerde hava sıcaklığı eksi 20 derecelere kadar düşerek kışın en sert günlerini yaşatıyor. Bu soğuk hava gölet ve akarsuları dondurarak adeta birer buz heykeline dönüştürdü. Bu eşsiz manzara, kış manzarasının keyfini çıkarmak isteyenler için mükemmel bir fırsat yarattı. Buz tutmuş göllerin üzerinde fotoğraf çeken vatandaşlar, doğanın bu muhteşem güzelliği karşısında büyülendi.
Kelkit'te son günlerde etkili olan soğuk hava, gece saatlerinde adeta bir kış masalına dönüşerek gölleri ve akarsuları buzla kapladı.Ortaya çıkan görüntüler adeta kartpostallık manzaralara benzedi.

Kelkit'te son günlerde etkili olan soğuk hava, gece saatlerinde adeta bir kış masalına dönüşerek gölleri ve akarsuları buzla kapladı. 75 bin dekar tarım arazisini sulayan Sadak Barajı da buz tutan göllerden biri oldu. Güneş ışınlarının buz tutmuş göllerin üzerinde yansıması nefes kesici bir manzara yarattı. Bu eşsiz güzelliği görmek için baraj gölüne akın eden vatandaşlar, fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.

Kelkit'te son günlerde hava sıcaklığı eksi 20 derecelere kadar düşerek kışın en sert günlerini yaşatıyor. Bu soğuk hava gölet ve akarsuları dondurarak adeta birer buz heykeline dönüştürdü. Bu eşsiz manzara, kış manzarasının keyfini çıkarmak isteyenler için mükemmel bir fırsat yarattı. Buz tutmuş göllerin üzerinde fotoğraf çeken vatandaşlar, doğanın bu muhteşem güzelliği karşısında büyülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.