Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Öğrenciler için ders zili yeniden çaldı

Eğitim 05.02.2024 - 11:15, Güncelleme: 05.02.2024 - 22:06 12581+ kez okundu.
 

Öğrenciler için ders zili yeniden çaldı

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 5 Şubat 2024 tarihinde Gümüşhane'de de başladı. Resmi ve özel olmak üzere 150 okulda 18 bin 349 öğrenci ve bin 521 öğretmen ders başı yaptı.
  Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever ikinci dönemin hayırlı olması temennisinde bulunarak yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve geleceğimizin mimarları kıymetli öğretmenlerimize başarılar, ilham dolu bir öğrenim yılı geçirmelerini dilerim." Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz de sağlık, huzur ve başarı dolu bir dönem dileğinde bulunarak yeni eğitim ve öğretim dönemini şu sözlerle kutladı: "2023-2024 yılı ikinci dönemini kısa bir aranın ardından ilk günkü heyecan, aşk ve inançla başlayan öğretmenlerimize ve ülkemizin yarınları olan sevgili öğrencilerimize sağlık, huzur ve başarı dolu bir dönem diliyoruz." Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize ikinci dönemin hayırlı ve başarılı geçmesini diliyoruz!
2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 5 Şubat 2024 tarihinde Gümüşhane'de de başladı. Resmi ve özel olmak üzere 150 okulda 18 bin 349 öğrenci ve bin 521 öğretmen ders başı yaptı.

 

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever ikinci dönemin hayırlı olması temennisinde bulunarak yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve geleceğimizin mimarları kıymetli öğretmenlerimize başarılar, ilham dolu bir öğrenim yılı geçirmelerini dilerim."

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz de sağlık, huzur ve başarı dolu bir dönem dileğinde bulunarak yeni eğitim ve öğretim dönemini şu sözlerle kutladı:

"2023-2024 yılı ikinci dönemini kısa bir aranın ardından ilk günkü heyecan, aşk ve inançla başlayan öğretmenlerimize ve ülkemizin yarınları olan sevgili öğrencilerimize sağlık, huzur ve başarı dolu bir dönem diliyoruz."

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize ikinci dönemin hayırlı ve başarılı geçmesini diliyoruz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.