Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sen Bir Kelkit Hürriyetspor Efsanesisin.Geçmiş Olsun EFSANE

Spor 05.04.2024 - 00:25, Güncelleme: 05.04.2024 - 00:41 12577 kez okundu.
 

Sen Bir Kelkit Hürriyetspor Efsanesisin.Geçmiş Olsun EFSANE

Taraftar ikonu Canip Celal ZENGİN için bir geçmiş olsun ve tanıtma yazısıdır.
Bir genç düşünün ki gençliğini Kelkit Hürriyetspor üzerine kurmuş belkide onun üzerine harcamış. Başkaları kendine ayrı bir yol çizerken o yeşil-beyaz formanın izini takip etmiş, nedensiz ve çıkarsız bir taraftar ikonuna dönüşmüş.Onu yâkinen bilen ve tanıyan herkes karakterindeki onura şahit.Belki başına buyruk belki asi bir ruha sahip. Zaten onu efsane taraftar yapan bu.   Zaten tribünlerin sesi dediğimiz şey, sessiz çoğunluğun bozuk düzene isyanın, yaşamdaki adaletsizliklere itirazın futbol diliyle haykırdığı ses deĝilmidir? Bakın bütün taraftar gruplarına. Hepsinin davranışlarının altında hayata olan itirazları vardır. Aman basit bir futbol, bunu bu kadar abartacak ne var demeyin. Kitleleri sürükleyebilen bir olgudur bu.   İşte Canip Celal ZENGİN, yüzeyde sadece bir taraftar yapısının altında yaşama ait itirazları olan ve bunlarıda akıllı bir felsefe diliyle izah edebilen bir Kelkit'li taraftar. Tanımayabilirsiniz. Sadece sıradan bir taraftara bu kadar övgü ne gereksiz diyebilirsiniz. Bizim buna diyeceğimiz şey şudur; " Hor görme hârâbat ehlini. Defineye malik virâneler var." Celal kardeşimizin maruz kaldığı haksız ve talihsiz olay için kendisine geçmiş olsun diyor, şiddetin hiçbir haklı gerekçesi olamayacağını belirterek tekrarlanmaması temennisinde bulunuyoruz.
Taraftar ikonu Canip Celal ZENGİN için bir geçmiş olsun ve tanıtma yazısıdır.

Bir genç düşünün ki gençliğini Kelkit Hürriyetspor üzerine kurmuş belkide onun üzerine harcamış. Başkaları kendine ayrı bir yol çizerken o yeşil-beyaz formanın izini takip etmiş, nedensiz ve çıkarsız bir taraftar ikonuna dönüşmüş.Onu yâkinen bilen ve tanıyan herkes karakterindeki onura şahit.Belki başına buyruk belki asi bir ruha sahip. Zaten onu efsane taraftar yapan bu.

 

Zaten tribünlerin sesi dediğimiz şey, sessiz çoğunluğun bozuk düzene isyanın, yaşamdaki adaletsizliklere itirazın futbol diliyle haykırdığı ses deĝilmidir? Bakın bütün taraftar gruplarına. Hepsinin davranışlarının altında hayata olan itirazları vardır. Aman basit bir futbol, bunu bu kadar abartacak ne var demeyin. Kitleleri sürükleyebilen bir olgudur bu.

 

İşte Canip Celal ZENGİN, yüzeyde sadece bir taraftar yapısının altında yaşama ait itirazları olan ve bunlarıda akıllı bir felsefe diliyle izah edebilen bir Kelkit'li taraftar. Tanımayabilirsiniz. Sadece sıradan bir taraftara bu kadar övgü ne gereksiz diyebilirsiniz. Bizim buna diyeceğimiz şey şudur;

" Hor görme hârâbat ehlini. Defineye malik virâneler var."

Celal kardeşimizin maruz kaldığı haksız ve talihsiz olay için kendisine geçmiş olsun diyor, şiddetin hiçbir haklı gerekçesi olamayacağını belirterek tekrarlanmaması temennisinde bulunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Halit Yavuzhan KAYA
(05.04.2024 15:20 - #378)
Eleştiriler sahibini muhatabını yüceltir eğer eleştiriye açık değilsen öylesine bir görevi yürütemezsin. Halbuki bugünki yönetime yapılan takıma yapılan bu eleştiriler tabir yerindeyse devede kulak misalidir geçmiş dönemlerde yapılan eleştirilerin dahada ağır olduğunu bütün kelkit halkı bilmektedir.Bugün eleştirdiği için Canip Celal Zengin e yapılan bu hareketin yarın eleştiri yaptığı için başka bir vatandaşa başka bir bireye yapılmayacağının garantisini kim verebilir. Eleştiri yapıldığı için kaba ve zor kuvvetle trübün susturulacaksa neden her fırsatta taraftarın öneminden trübün desteğinin öneminden bahsediliyor? Yıllarca büyük umutlar besleyip en sonunda amatörden yakayı kurtarıp 70 yıllık hasretini çektiği profösyönel lige çıkan bu takım asla bu şekilde yönetilmemelidir. Bugün susturmaya çalıştığınız tek bir kişi değil bütün trübündür ve takımın gerçek sahipleridir ve çok eminimki gereken cevabı tek bir yumruk olup vereceklerdir. Yapılanları şiddetle K I N I Y O R U M !
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.