Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu Satranç Takımı Gümüşhane İl 1.si Oldu.Sivas'a Gidecekler

Eğitim 27.02.2024 - 20:56, Güncelleme: 27.02.2024 - 20:56 20744+ kez okundu.
 

Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu Satranç Takımı Gümüşhane İl 1.si Oldu.Sivas'a Gidecekler

Gümüşhane'de okul sporları çerçevesinde 26-27 şubat tarihlerinde düzenlenen satranç turnuvasında Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu satranç takımları 1. oldu
  Genel kategoride 2 takım, Kızlar kategorisinde 1 takım ile katılan Nuri Okutan ortaokulu, genel kategoride 1. Takım il 1.si, 2. Takım il 3.sü; Kızlar kategorisinde ise il 1.si oldu.Böylece il 1.si olan Nuri Okutan satranç takımları Sivas'ta düzenlenecek olan bölge finallerine gitmeye hak kazandılar. Genel kategoride 1.takımda olan Yusuf Eymen Kaya satranca olan tutkusunu şöyle anlattı; "Küçükken dayılarım birbirleriyle çok satranç oynarlardı bizde onları izlerdik. O zaman satranca ilgim oluştu. Şimdi de şampiyon olduk. Bunu daha da ilerletmek ve geliştirmek istiyorum. Özellikle bizde emekleri olan hocalarıma ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.   Genel kategori 1. Takımdaki isimler  1-Yusuf Eymen KAYA 2-Yiğit Daltaban 3-Muhammed Erdoğan 4-Anılcan Tursun 5-Keremay Ağaç 6-Yusuf Ali Kaba   2. Takımdaki isimler   1-Kayra Yegin 2-Akif Ceylan 3-Batuhan Baştuğlu 4-Berat Zorlu  5-Yusuf Eymen Baştuğlu Kızlar takımında ki isimler;   1-Emine İkra Polat 2-Feyzanur Köksal 3-Buse Genel 4-Nisanur Hirik  5-Azra Vildan Şimşek    Haber Kelkit olarak bu başarıda emeği geçen Okul Müdürümüz Sn. Yaşar Albayrak, Müdür Yardımcımız Serhan Gül, satranç Antrenörü Uğur Kaba'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.
Gümüşhane'de okul sporları çerçevesinde 26-27 şubat tarihlerinde düzenlenen satranç turnuvasında Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu satranç takımları 1. oldu

 

Genel kategoride 2 takım, Kızlar kategorisinde 1 takım ile katılan Nuri Okutan ortaokulu, genel kategoride 1. Takım il 1.si, 2. Takım il 3.sü; Kızlar kategorisinde ise il 1.si oldu.Böylece il 1.si olan Nuri Okutan satranç takımları Sivas'ta düzenlenecek olan bölge finallerine gitmeye hak kazandılar.

Genel kategoride 1.takımda olan Yusuf Eymen Kaya satranca olan tutkusunu şöyle anlattı;

"Küçükken dayılarım birbirleriyle çok satranç oynarlardı bizde onları izlerdik. O zaman satranca ilgim oluştu. Şimdi de şampiyon olduk. Bunu daha da ilerletmek ve geliştirmek istiyorum. Özellikle bizde emekleri olan hocalarıma ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

 

Genel kategori 1. Takımdaki isimler 

1-Yusuf Eymen KAYA

2-Yiğit Daltaban

3-Muhammed Erdoğan

4-Anılcan Tursun

5-Keremay Ağaç

6-Yusuf Ali Kaba

 

2. Takımdaki isimler

 

1-Kayra Yegin

2-Akif Ceylan

3-Batuhan Baştuğlu

4-Berat Zorlu 

5-Yusuf Eymen Baştuğlu

Kızlar takımında ki isimler;

 

1-Emine İkra Polat

2-Feyzanur Köksal

3-Buse Genel

4-Nisanur Hirik 

5-Azra Vildan Şimşek 

 

Haber Kelkit olarak bu başarıda emeği geçen Okul Müdürümüz Sn. Yaşar Albayrak, Müdür Yardımcımız Serhan Gül, satranç Antrenörü Uğur Kaba'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.