Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Elektrik Akımına Kapılan 15 Hayvan Telef Oldu!

Yaşam 07.05.2024 - 10:15, Güncelleme: 07.05.2024 - 10:32 2985 kez okundu.
 

Elektrik Akımına Kapılan 15 Hayvan Telef Oldu!

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde yaşanan gelen talihsiz kazada 15 küçükbaş hayvan telef oldu.
Alınan bilgilere göre ilçeye bağlı Sultankonağı Köyü'nde Ednan Ceylan'a ait bir bahçede meydana geldi. Bahçedeki yüksek gerilim hattı direğinin olduğu ve buna bağlı olan bir trafoda elektrik kaçağı meydana geldi. Yağan yağmurla birlikte ıslanan bahçe zemininde elektrik akımına kapılan 15 hayvan telef olduğu öğrenildi. Ednan Ceylan'ın yaklaşık 400 bin liralık bir maddi kayıp yaşadığı ifade edildi. İddiaya göre bahçedeki trafonun kaldırılması istenmiş ancak bu talep yerine getirilmemiş. Kaza sonrası telef olan hayvanlar gömülürken, yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı.
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde yaşanan gelen talihsiz kazada 15 küçükbaş hayvan telef oldu.

Alınan bilgilere göre ilçeye bağlı Sultankonağı Köyü'nde Ednan Ceylan'a ait bir bahçede meydana geldi. Bahçedeki yüksek gerilim hattı direğinin olduğu ve buna bağlı olan bir trafoda elektrik kaçağı meydana geldi.

Yağan yağmurla birlikte ıslanan bahçe zemininde elektrik akımına kapılan 15 hayvan telef olduğu öğrenildi.

Ednan Ceylan'ın yaklaşık 400 bin liralık bir maddi kayıp yaşadığı ifade edildi. İddiaya göre bahçedeki trafonun kaldırılması istenmiş ancak bu talep yerine getirilmemiş.

Kaza sonrası telef olan hayvanlar gömülürken, yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.