Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane Merkez ve Kelkit'te Elektrik Kesintisi Yaşanacak!

Yaşam 01.05.2024 - 08:06, Güncelleme: 01.05.2024 - 08:15 3683 kez okundu.
 

Gümüşhane Merkez ve Kelkit'te Elektrik Kesintisi Yaşanacak!

Gümüşhane ÇORUH Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından yapılan açıklamada merkez ve Kelkit ilçelerinin belirli bölümlerinde 2 Mayıs 2024 tarihinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle belli aralıklarla kademeli olarak elektrik kesintisi uygulanacağı uyarısı yapıldı.
Gümüşhane ÇORUH Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından yapılan açıklamada merkez ve Kelkit ilçelerinin belirli bölümlerinde 2 Mayıs 2024 tarihinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle belli aralıklarla kademeli olarak elektrik kesintisi uygulanacağı uyarısı yapıldı. Gümüşhane ÇORUH Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından yapılan açıklamada, Gümüşhane ili merkez ilçesinde 2 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, Canca Mahallesinde sabah 09.00 ile öğlen 12.00 saatleri arasında programlı olarak elektrik kesintisi uygulanacağı söylendi. Kelkit ilçesinde ise 2 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, Aksöğüt, Dereyüzü, Kızılcaköy, Gerdekhisar, Beşdeğirmen, Eskikadı, Babakonağı, Çambaşı, Gültepe, Sarışeyh, Eymür, Cemallı, Yolçatı, Gürleyik ve Uzunkol Köy gruplarının tamamında sabah 10.00 ile akşam 16.00 saatleri arasında programlı olarak elektrik kesintisi uygulanacak. Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce de enerji verilebileceği ifade edilirken, bölgede yaşayan tüm vatandaşlara elektrik kesintisi konusunda tedbirli olmaları yönünde uyarı yapıldı.
Gümüşhane ÇORUH Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından yapılan açıklamada merkez ve Kelkit ilçelerinin belirli bölümlerinde 2 Mayıs 2024 tarihinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle belli aralıklarla kademeli olarak elektrik kesintisi uygulanacağı uyarısı yapıldı.

Gümüşhane ÇORUH Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından yapılan açıklamada merkez ve Kelkit ilçelerinin belirli bölümlerinde 2 Mayıs 2024 tarihinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle belli aralıklarla kademeli olarak elektrik kesintisi uygulanacağı uyarısı yapıldı.

Gümüşhane ÇORUH Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından yapılan açıklamada, Gümüşhane ili merkez ilçesinde 2 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, Canca Mahallesinde sabah 09.00 ile öğlen 12.00 saatleri arasında programlı olarak elektrik kesintisi uygulanacağı söylendi.

Kelkit ilçesinde ise 2 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, Aksöğüt, Dereyüzü, Kızılcaköy, Gerdekhisar, Beşdeğirmen, Eskikadı, Babakonağı, Çambaşı, Gültepe, Sarışeyh, Eymür, Cemallı, Yolçatı, Gürleyik ve Uzunkol Köy gruplarının tamamında sabah 10.00 ile akşam 16.00 saatleri arasında programlı olarak elektrik kesintisi uygulanacak.

Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce de enerji verilebileceği ifade edilirken, bölgede yaşayan tüm vatandaşlara elektrik kesintisi konusunda tedbirli olmaları yönünde uyarı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.