Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane'de 'Spor Şöleni' Devam Ediyor

Spor 01.05.2024 - 10:35, Güncelleme: 01.05.2024 - 11:03 4361 kez okundu.
 

Gümüşhane'de 'Spor Şöleni' Devam Ediyor

Okul Sporları Basketbol Yarı Final Müsabakaları Gümüşhane'de Oynanacak.
Gümüşhane kent merkezi spor severlere ev sahipligi yapmaya devam ediyor. Geçtigimiz günlerde düzenlenen Türkler için hem milli hemde manevi degerler açısından büyük bir öneme sahip olan Geleneksel Türk Okçulugu Grup Müsabakaları Gümüşhane'nin ev sahipliğinde gerçekleşmişti. 11 İl ve KKTC'den yaklaşık  300'e yakın sporcunun katılacagı Okul Sporları Basketbol Küçükler Erkek-Kız Yarı Final Müsabakaları  01-04 Mayıs 2024 tarihleri arasında Aydın Dogan Spor Salonu ve Gümüşhane Üniversitesi Besyo salonunda oynanacak.  
Okul Sporları Basketbol Yarı Final Müsabakaları Gümüşhane'de Oynanacak.

Gümüşhane kent merkezi spor severlere ev sahipligi yapmaya devam ediyor.

Geçtigimiz günlerde düzenlenen Türkler için hem milli hemde manevi degerler açısından büyük bir öneme sahip olan Geleneksel Türk Okçulugu Grup Müsabakaları Gümüşhane'nin ev sahipliğinde gerçekleşmişti.

11 İl ve KKTC'den yaklaşık  300'e yakın sporcunun katılacagı Okul Sporları Basketbol Küçükler Erkek-Kız Yarı Final Müsabakaları  01-04 Mayıs 2024 tarihleri arasında Aydın Dogan Spor Salonu ve Gümüşhane Üniversitesi Besyo salonunda oynanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.