Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam, Kelkit'teki Trafik Sorunlarıyla İlgili Toplantı Yaptı. Çözüm?

Gündem 06.05.2024 - 13:43, Güncelleme: 06.05.2024 - 13:54 3482 kez okundu.
 

Kaymakam, Kelkit'teki Trafik Sorunlarıyla İlgili Toplantı Yaptı. Çözüm?

Son zamanlarda trafikte artan kazalar, şikayetler ve sorunlar gözleri bu toplantıya çevirdi.
Bugün Kaymakam Kadir ALGIN başkanlığında, komisyon üyelerinin katılımıyla Kelkit'in genel trafik problemleri ve çözümleri konusunda Kaymakamlık makamında "Trafik Komisyonu Toplantısı" gerçekleştirildi. Son zamanlarda artan kazalar, caddelerde ki bitmek bilmeyen aşırı gürültülü egzoz sesleri, insan yoğunluğunun olduğu cadde ve sokaklar aşırı hız gibi sorunlar, gözlerin bu toplantıya çevrilmesine sebep oldu. Özellikle Aydın Doğan caddesi ve eski hastane yolundaki insan yoğunlugunun oldugu bölgede aşırı hız ve motorsikletlerin ruhsat dışı egzoz sesleri vatandaşı canından bezdirdi. Ayrıca hâlâ çevre yolunda aşırı hız nedeniyle yaşanan kazalara karşı önlem konusunda bir değişiklik olmadı. Vatandaş bu toplantının en azından caddelerdeki hız ve aşırı gürültülü egzoz sesi probleminin halledilmesini bekliyor.
Son zamanlarda trafikte artan kazalar, şikayetler ve sorunlar gözleri bu toplantıya çevirdi.

Bugün Kaymakam Kadir ALGIN başkanlığında, komisyon üyelerinin katılımıyla Kelkit'in genel trafik problemleri ve çözümleri konusunda Kaymakamlık makamında " Trafik Komisyonu Toplantısı" gerçekleştirildi.

Son zamanlarda artan kazalar, caddelerde ki bitmek bilmeyen aşırı gürültülü egzoz sesleri, insan yoğunluğunun olduğu cadde ve sokaklar aşırı hız gibi sorunlar, gözlerin bu toplantıya çevrilmesine sebep oldu.

Özellikle Aydın Doğan caddesi ve eski hastane yolundaki insan yoğunlugunun oldugu bölgede aşırı hız ve motorsikletlerin ruhsat dışı egzoz sesleri vatandaşı canından bezdirdi.

Ayrıca hâlâ çevre yolunda aşırı hız nedeniyle yaşanan kazalara karşı önlem konusunda bir değişiklik olmadı.

Vatandaş bu toplantının en azından caddelerdeki hız ve aşırı gürültülü egzoz sesi probleminin halledilmesini bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.