Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Hürriyetspor'da Başkan Kim Olacak?

Yaşam 06.05.2024 - 21:58, Güncelleme: 07.05.2024 - 07:15 4139 kez okundu.
 

Kelkit Hürriyetspor'da Başkan Kim Olacak?

Başkan Daltaban , yapılacak olan olağanüstü genel kurulda yeniden başkan adayı olmayacağını açıklamıştı
Tff 3. Lig 2. Grupta mücade eden Kelkit Hürriyetspor topladığı 31 puan ile ligi düşme hattının üstünde tamamlayarak önümüzdeki yıl tekrardan 3. Ligde mücadele edecek. Sezonun tamamlanması ile birlikte Kulüp Başkanı Daltaban, kulüpte olağanüstü genel kurul kararı alındığını açıklamış, yaptığı açıklamada yapılacak olan olağanüstü genel kurulda yeniden başkan adayı olmayacağını beyan etmişti. Peki başkan kim olacak? Bu gelişme üzerine camiada gözler yeni başkan adaylarına çevrildi. Şu an için henüz resmi olarak bir başkan adayı çıkmazken, önümüzdeki günlerde liste çalışmasını tamamlayan kişilerin adaylıklarını açıklayabileceği konuşuluyor. Konuyla ilgili önümüzdeki hafta bir gelişme olması beklenirken, genel kurulun ilk oturumda yapılması adına çalışmalara hız verildiği de gelen bilgiler arasında.  Öte yandan gelen kulis bilgileri, sadece Mustafa Servet Daltaban’ın başkanlığı bırakıp, mevcut yönetimin içinden birinin başkanlığı devralması ve yönetim kurulunun aynen devam etmesi yönünde.Peki yönetimden kim başkan olacak? Konuşulan adaylar arasında geçmiş dönemde başkanlık ve yöneticilik yapmış isimlerin olduğu, bu isimlerin planlamalar ve liste çalışmaları içersinde olduğu da etrafta duyuluyor. İşte tam bu durumda onursal başkanların kulübün geleceği konusundaki düşünceleri ve yönlendirmeleri çok önem arz etmektedir.Kelkit Hürriyetspor’a gönül vermiş vatandaşlarımız, onursal başkanlarımızın bu olağanüstü seçimli genel kurulda önemli etkilerinin olacağını ve onlardan gelecek hamleleri dört gözle bekliyorlar. Kamuoyunun ortak görüşü planlama açısından zaman çok önemli olduğu için, bir an önce bu genel kurulun resmiyet kazanması ve yeni başkanın ekibinin çalışmalara erkenden başlaması. Zaman daraldıkça hata yapma oranı artacağından, Kelkit gibi bütçesi küçük olan takımların, genç ve maliyeti düşük oyuncuları bulması konusunda mesaiye erken başlaması gerekmektedir.  Şimdiden Yeni Seçilecek Başkana ve Ekibine önümüzdeki sezon başarılar diliyoruz.
Başkan Daltaban , yapılacak olan olağanüstü genel kurulda yeniden başkan adayı olmayacağını açıklamıştı

Tff 3. Lig 2. Grupta mücade eden Kelkit Hürriyetspor topladığı 31 puan ile ligi düşme hattının üstünde tamamlayarak önümüzdeki yıl tekrardan 3. Ligde mücadele edecek.

Sezonun tamamlanması ile birlikte Kulüp Başkanı Daltaban, kulüpte olağanüstü genel kurul kararı alındığını açıklamış, yaptığı açıklamada yapılacak olan olağanüstü genel kurulda yeniden başkan adayı olmayacağını beyan etmişti.

Peki başkan kim olacak?

Bu gelişme üzerine camiada gözler yeni başkan adaylarına çevrildi. Şu an için henüz resmi olarak bir başkan adayı çıkmazken, önümüzdeki günlerde liste çalışmasını tamamlayan kişilerin adaylıklarını açıklayabileceği konuşuluyor.

Konuyla ilgili önümüzdeki hafta bir gelişme olması beklenirken, genel kurulun ilk oturumda yapılması adına çalışmalara hız verildiği de gelen bilgiler arasında. 

Öte yandan gelen kulis bilgileri, sadece Mustafa Servet Daltaban’ın başkanlığı bırakıp, mevcut yönetimin içinden birinin başkanlığı devralması ve yönetim kurulunun aynen devam etmesi yönünde.Peki yönetimden kim başkan olacak?

Konuşulan adaylar arasında geçmiş dönemde başkanlık ve yöneticilik yapmış isimlerin olduğu, bu isimlerin planlamalar ve liste çalışmaları içersinde olduğu da etrafta duyuluyor.

İşte tam bu durumda onursal başkanların kulübün geleceği konusundaki düşünceleri ve yönlendirmeleri çok önem arz etmektedir. Kelkit Hürriyetspor’a gönül vermiş vatandaşlarımız, onursal başkanlarımızın bu olağanüstü seçimli genel kurulda önemli etkilerinin olacağını ve onlardan gelecek hamleleri dört gözle bekliyorlar.

Kamuoyunun ortak görüşü planlama açısından zaman çok önemli olduğu için, bir an önce bu genel kurulun resmiyet kazanması ve yeni başkanın ekibinin çalışmalara erkenden başlaması.

Zaman daraldıkça hata yapma oranı artacağından, Kelkit gibi bütçesi küçük olan takımların, genç ve maliyeti düşük oyuncuları bulması konusunda mesaiye erken başlaması gerekmektedir. 

Şimdiden Yeni Seçilecek Başkana ve Ekibine önümüzdeki sezon başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.