Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Üstün, Milletvekilliği İçin Müracaatını Yaptı

Siyaset 17.03.2023 - 18:02, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 4492+ kez okundu.
 

Üstün, Milletvekilliği İçin Müracaatını Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) geçmiş dönem MYK Üyesi Akın Üstün, 28.dönem milletvekilliği aday adaylığı için MHP genel merkezinde müracaatını gerçekleştirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) geçmiş dönem MYK Üyesi Akın Üstün, 28.dönem milletvekilliği aday adaylığı için MHP genel merkezinde müracaatını gerçekleştirdi. Ankara’da ki parti genel merkezine giderek müracaatını şahsen gerçekleştiren Üstün, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüşmesinin ardından bir açıklama yayınladı. Milletvekili seçimlerine aday adayı olarak müracaat ettiğini belirten Üstün, “1993 yılında başlayan ve yaşam tarzına dönüştürdüğümüz ülkücülük kimliğimiz ile teşkilatımızın her kademesinde görev yapma şerefine nail oldum. Başladığım gündeki heyecanımı kaybetmeden, duruşumu bozmadan bu bayrağı bugünlere taşıdım. Vicdan sahibi herkes takdir eder ki, Akın Üstün aldığı her görevi en iyi şekilde aldığı yerden ileriye taşımış partisine ve davasına ivme kazandırmıştır” şeklinde konuştu.  Üstün, “2007 yılında ve 2018 yılında iki defa ikinci sırada milletvekili adayı olarak, var gücümle çalışarak partime bir oy fazla kazandırma gayreti içerisin de oldum. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerinde aday adayı olarak müracaatı mi yaptım. Bu süreçte destek olacak bizi seven, güvenen vatandaşlarımız olduğu gibi elbette ki muhalefet edecek vatandaşlarımız da olacaktır. Hepsi bizim hemşehrimiz ve hepsi kıymetlidir. Amacımız Gümüşhane ye, Gümüşhaneliye, Davama ve ülkemize hizmet etmektir. Hiçbir engel, dedikodu, fitne ve/veya iftira benim ülkeme ve milletime olan sevdam ile perçinlenen hizmet etme aşkımı sekteye uğratamayacaktır. Aday adaylık için müracaat eden ve etmeyi düşünen arkadaşlarımın hepsi kıymetlidir ve ülküdaşlık hukukumuz üzerine kardeşimizdir” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) geçmiş dönem MYK Üyesi Akın Üstün, 28.dönem milletvekilliği aday adaylığı için MHP genel merkezinde müracaatını gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) geçmiş dönem MYK Üyesi Akın Üstün, 28.dönem milletvekilliği aday adaylığı için MHP genel merkezinde müracaatını gerçekleştirdi.

Ankara’da ki parti genel merkezine giderek müracaatını şahsen gerçekleştiren Üstün, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüşmesinin ardından bir açıklama yayınladı.

Milletvekili seçimlerine aday adayı olarak müracaat ettiğini belirten Üstün,

“1993 yılında başlayan ve yaşam tarzına dönüştürdüğümüz ülkücülük kimliğimiz ile teşkilatımızın her kademesinde görev yapma şerefine nail oldum. Başladığım gündeki heyecanımı kaybetmeden, duruşumu bozmadan bu bayrağı bugünlere taşıdım. Vicdan sahibi herkes takdir eder ki, Akın Üstün aldığı her görevi en iyi şekilde aldığı yerden ileriye taşımış partisine ve davasına ivme kazandırmıştır” şeklinde konuştu. 

Üstün,

“2007 yılında ve 2018 yılında iki defa ikinci sırada milletvekili adayı olarak, var gücümle çalışarak partime bir oy fazla kazandırma gayreti içerisin de oldum. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerinde aday adayı olarak müracaatı mi yaptım. Bu süreçte destek olacak bizi seven, güvenen vatandaşlarımız olduğu gibi elbette ki muhalefet edecek vatandaşlarımız da olacaktır. Hepsi bizim hemşehrimiz ve hepsi kıymetlidir. Amacımız Gümüşhane ye, Gümüşhaneliye, Davama ve ülkemize hizmet etmektir. Hiçbir engel, dedikodu, fitne ve/veya iftira benim ülkeme ve milletime olan sevdam ile perçinlenen hizmet etme aşkımı sekteye uğratamayacaktır. Aday adaylık için müracaat eden ve etmeyi düşünen arkadaşlarımın hepsi kıymetlidir ve ülküdaşlık hukukumuz üzerine kardeşimizdir” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.