Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milli Eğitim Müdürü Yalçın'ın anne acısı

Gümüşhane 02.08.2023 - 22:28, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2635+ kez okundu.
 

Milli Eğitim Müdürü Yalçın'ın anne acısı

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın annesi Zeynep Yalçın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Gümüşhane'de geçtiğimiz Kasım ayında İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Metin Yalçın'ın annesi Zeynep Yalçın (90) hayatını kaybetti.   Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Balıkesir Şehir Hastanesinde tedavi gören Yalçın, bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.   Yalçın'ın cenazesi 2 Ağustos Çarşamba günü Balıkesir'de kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verilecek.   Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın annesi Zeynep Yalçın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gümüşhane'de geçtiğimiz Kasım ayında İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Metin Yalçın'ın annesi Zeynep Yalçın (90) hayatını kaybetti.

 

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Balıkesir Şehir Hastanesinde tedavi gören Yalçın, bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

 

Yalçın'ın cenazesi 2 Ağustos Çarşamba günü Balıkesir'de kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verilecek.

 

Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.