Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Yardımcısı Bahar Kaya, Görevine Başladı

Gümüşhane 11.09.2023 - 15:34, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3075+ kez okundu.
 

Vali Yardımcısı Bahar Kaya, Görevine Başladı

Son Kararnameyle Gümüşhane Vali Yardımcısı olarak atanan Bahar Kaya, görevine başladı.
Samsun Valiliği Hukuk Müşaviri görevini yürüten Bahar Kaya, son Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Gümüşhane Vali Yardımcılığına atandı. Gümüşhane Vali Yardımcılığına atanan Bahar Kaya, görevine başladı.   GÜMÜŞHANE VALİ YARDIMCISI BAHAR KAYA KİMDİR? 1991 yılında Ankara’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. 2015 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2017 yılında açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 19.03.2018 tarihinde Giresun Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.  Trabzon-Ortahisar ve Ankara-Akyurt ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını tamamlamasının ardından Samsun’un Yakakent İlçesinde 11 ay süreyle Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Yurtdışı staj eğitimini İngiltere’nin Cambridge şehrinde bulunan Anglia Ruskin Üniversitesi’nde tamamladı. Eğitimin ardından  2020-2022 yılları arasında  Çanakkale-Bozcaada Kaymakamı olarak görev yapan Bahar KAYA  2022/392 Sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Samsun Valiliği Hukuk Müşaviri olarak atanmıştır.
Son Kararnameyle Gümüşhane Vali Yardımcısı olarak atanan Bahar Kaya, görevine başladı.

Samsun Valiliği Hukuk Müşaviri görevini yürüten Bahar Kaya, son Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Gümüşhane Vali Yardımcılığına atandı. Gümüşhane Vali Yardımcılığına atanan Bahar Kaya, görevine başladı.

 

GÜMÜŞHANE VALİ YARDIMCISI BAHAR KAYA KİMDİR?

1991 yılında Ankara’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. 2015 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2017 yılında açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 19.03.2018 tarihinde Giresun Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.  Trabzon-Ortahisar ve Ankara-Akyurt ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını tamamlamasının ardından Samsun’un Yakakent İlçesinde 11 ay süreyle Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Yurtdışı staj eğitimini İngiltere’nin Cambridge şehrinde bulunan Anglia Ruskin Üniversitesi’nde tamamladı. Eğitimin ardından  2020-2022 yılları arasında  Çanakkale-Bozcaada Kaymakamı olarak görev yapan Bahar KAYA  2022/392 Sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Samsun Valiliği Hukuk Müşaviri olarak atanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.