Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karaca Mağarası TRT Listesinde

Gümüşhane 24.09.2023 - 21:33, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2789+ kez okundu.
 

Karaca Mağarası TRT Listesinde

TRT Belgesel sosyal medya ekibi Türkiye’de ziyaret edilmesi gereken mağaralar listesi yayınladı. Karaca Mağarasının da yer aldığı listede Türkiye’nin dört bir yanından birbirinden güzel 5 mağaraya yer verildi.
TRT Belgesel sosyal medya ekibi Türkiye’de ziyaret edilmesi gereken mağaralar listesi yayınladı. Karaca Mağarasının da yer aldığı listede Türkiye’nin dört bir yanından birbirinden güzel 5 mağaraya yer verildi.   “Yeni listemiz geldi! Türkiye’nin birbirinden güzel mağaralarından bazılarını senin için derledik. Sen bu listeye nereleri eklemek istersin?” ifadeleri ile yapılan paylaşımda Gümüşhane’nin Torul İlçesi’nde bulunan Karaca Mağarası ile birlikte, Antalya Altınbeşik Mağarası, Tokat Ballıca Mağarası, Denizli Kaklık Mağarası ve Bursa Oylat Mağarası bulunuyor. Sosyal medya mecralarında milyonlarca takipçiye ulaşan paylaşımlarda mağaralar için şu ifadeler kullanıldı; 1. Karaca Mağarası: Gümüşhane’de yer elan mağarada; sarkıtlar, dikitler, sütunlar, traverten basamakları, mağara gülleri gibi oluşumlar dikkat çekiyor.   2. Altınbeşik Mağarası: Antalya’da yer alan ve dünyanın en büyük üçüncü yeraltı gölüne ev sahipliği yapan mağarada gezinti sandal ve kayıklarla yapılıyor.   3. Ballıca Mağarası: Tokat’ta yer alan ve yaklaşık 3,4 milyon yaşında olan mağara, sahip olduğu çeşitli mağara oluşumları ve özellikle özgün soğan sarkıtları ile dikkat çekiyor.   4. Kaklık Mağarası: Denizli’de yer alan, Pamukkale’ye benzer yapısı ile dikkat çeken mağaradaki termal suyun cilt hastalıklarına iyi geldiği biliniyor.   5. Oylat Mağarası Bursa’da yer alan, 750 metre uzunluğa sahip olan, sarkıt ve dikit oluşumları ile dikkat çeken mağara; astım hastaları tarafından da ziyaret ediliyor.
TRT Belgesel sosyal medya ekibi Türkiye’de ziyaret edilmesi gereken mağaralar listesi yayınladı. Karaca Mağarasının da yer aldığı listede Türkiye’nin dört bir yanından birbirinden güzel 5 mağaraya yer verildi.

TRT Belgesel sosyal medya ekibi Türkiye’de ziyaret edilmesi gereken mağaralar listesi yayınladı. Karaca Mağarasının da yer aldığı listede Türkiye’nin dört bir yanından birbirinden güzel 5 mağaraya yer verildi.

 

“Yeni listemiz geldi! Türkiye’nin birbirinden güzel mağaralarından bazılarını senin için derledik. Sen bu listeye nereleri eklemek istersin?” ifadeleri ile yapılan paylaşımda Gümüşhane’nin Torul İlçesi’nde bulunan Karaca Mağarası ile birlikte, Antalya Altınbeşik Mağarası, Tokat Ballıca Mağarası, Denizli Kaklık Mağarası ve Bursa Oylat Mağarası bulunuyor.

Sosyal medya mecralarında milyonlarca takipçiye ulaşan paylaşımlarda mağaralar için şu ifadeler kullanıldı;

1. Karaca Mağarası:

Gümüşhane’de yer elan mağarada; sarkıtlar, dikitler, sütunlar, traverten basamakları, mağara gülleri gibi oluşumlar dikkat çekiyor.

 

2. Altınbeşik Mağarası:

Antalya’da yer alan ve dünyanın en büyük üçüncü yeraltı gölüne ev sahipliği yapan mağarada gezinti sandal ve kayıklarla yapılıyor.

 

3. Ballıca Mağarası:

Tokat’ta yer alan ve yaklaşık 3,4 milyon yaşında olan mağara, sahip olduğu çeşitli mağara oluşumları ve özellikle özgün soğan sarkıtları ile dikkat çekiyor.

 

4. Kaklık Mağarası:

Denizli’de yer alan, Pamukkale’ye benzer yapısı ile dikkat çeken mağaradaki termal suyun cilt hastalıklarına iyi geldiği biliniyor.

 

5. Oylat Mağarası

Bursa’da yer alan, 750 metre uzunluğa sahip olan, sarkıt ve dikit oluşumları ile dikkat çeken mağara; astım hastaları tarafından da ziyaret ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.