Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bir Hışımla Geldi Geçti Peh Peh Peh!

Yaşam 26.10.2023 - 12:02, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 1929+ kez okundu.
 

Bir Hışımla Geldi Geçti Peh Peh Peh!

Bir Hışımla Geldi Geçti Peh Peh Peh
Merhaba değerli okur.  Öncelikle Yahudi toplumu İsrail’in Filistin devletine yaptıklarını şiddetle kınıyorum. İsrail toplumu haddi aşmıştır.  Haddi aşmak demişken günlük yaşamımızda da bu olgu önemlidir ne iş yapıyorsak yapalım haddimiz ölçüsünde edepli davranmak zorundayız. Bu bizi biz yapan değerlerdendir. Vatandaş ta olsak yetkili de olsak etkilide olsak sahip olduğumuz imkânları edebi ölçüsünde faydalı şekilde kullanmak durumundayız.  Kişi olarak sahip olduklarımızın kıymetini bilirsek ve bu imkânları faydalı şekilde kullanırsak zamanla gönüllerde yer ediniriz. Hırs ve ihtiraslarımızla etrafımızı sürekli yargılar, güvensizlik aşılar ve ben duygusuyla hareket edersek bir arpa boyu da yol kat edemeyiz. Ne iş yapıyorsak yapalım önce yaptığımız işin hakkını vermeliyiz. Halka hizmet Hakk’a ibadettir. Hakkıyla hizmet edersek gönüllerde yer buluruz. Art niyet ile girişilen hiçbir iş başarılı olmamıştır olmazda. Niyeti hayır olanın akıbeti de hayır olur. Herkes haddi ölçüsünde edepli davranmak la mükelleftir. Aksi takdirde hayat çok kısa bir hışımla geldi geçti peh peh peh söylenir dillerde yüz ifadelerinde. İlla hırsla hareket edeceğim diyenlere de aman güzel yavaş yürü yoldaki taşa değersin diyor haddimiz ölçüsün de her okuyana sevgi saygı ve şükranlarımı sunarım. Kalın sağlıcakla.                      Hakan Seymen              
Bir Hışımla Geldi Geçti Peh Peh Peh

Merhaba değerli okur.

 Öncelikle Yahudi toplumu İsrail’in Filistin devletine yaptıklarını şiddetle kınıyorum. İsrail toplumu haddi aşmıştır.

 Haddi aşmak demişken günlük yaşamımızda da bu olgu önemlidir ne iş yapıyorsak yapalım haddimiz ölçüsünde edepli davranmak zorundayız. Bu bizi biz yapan değerlerdendir. Vatandaş ta olsak yetkili de olsak etkilide olsak sahip olduğumuz imkânları edebi ölçüsünde faydalı şekilde kullanmak durumundayız.

 Kişi olarak sahip olduklarımızın kıymetini bilirsek ve bu imkânları faydalı şekilde kullanırsak zamanla gönüllerde yer ediniriz. Hırs ve ihtiraslarımızla etrafımızı sürekli yargılar, güvensizlik aşılar ve ben duygusuyla hareket edersek bir arpa boyu da yol kat edemeyiz. Ne iş yapıyorsak yapalım önce yaptığımız işin hakkını vermeliyiz. Halka hizmet Hakk’a ibadettir. Hakkıyla hizmet edersek gönüllerde yer buluruz. Art niyet ile girişilen hiçbir iş başarılı olmamıştır olmazda. Niyeti hayır olanın akıbeti de hayır olur. Herkes haddi ölçüsünde edepli davranmak la mükelleftir.

Aksi takdirde hayat çok kısa bir hışımla geldi geçti peh peh peh söylenir dillerde yüz ifadelerinde. İlla hırsla hareket edeceğim diyenlere de aman güzel yavaş yürü yoldaki taşa değersin diyor haddimiz ölçüsün de her okuyana sevgi saygı ve şükranlarımı sunarım. Kalın sağlıcakla.

                     Hakan Seymen

             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.