Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mesut Aydoğdu MHP'den Aday Adayı Oldu

Siyaset 29.11.2023 - 12:45, Güncelleme: 29.11.2023 - 12:45 12139+ kez okundu.
 

Mesut Aydoğdu MHP'den Aday Adayı Oldu

Mesut Aydoğdu, Gümüşhane Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi( MHP)’den aday adaylığını açıkladı.
Bu gün MHP Gümüşhane İl Başkanlığında yaptığı basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayan Aydoğdu, projelerini anlattı. Organize Sanayi Bölgesi'nin işlevinin genişletip 2. Faz OSB'nin hayata geçirilerek sanayinin Gümüşhane de daha etkili olacağını belirten Aydoğdu, Dijital su klorlama tesisi ile su kaynaklarının daha etkin bir şekilde kullanılacağını ve "BUHAR KENT" fizik tedavi ve rehabilitasyon termal otel konseptinin Tekke Köyü Göller yöresinde hayata geçirilmesini planladığını söyledi.  Projeleri sayesinde Gümüşhane’de işsiz kalmayacağına vurgu yapan Aydoğdu,  Maden suyu işletme tesisi açılacağını ve bölgesel "ASFALT" fabrikasının kurulması için de gerekli bakanlıklardan gerekli kaynakları alarak ekonomik kalkınmayı da sağlayacaklarına dile getirdi. SOSYAL BELEDİYE ANLAYIŞI OLACAK Deprem dayanıklılığı, AFAD koordinasyonu, kriz yönetimi gibi alanlarda şehir güvenliğini artırarak ve T3 Vakfı'nın desteğiyle Keşif Kampüsü oluşturarak kalifiyeli eleman yetiştireceklerini ifade eden Aydoğdu, “Teknik eleman ve mühendislik alanlarında yetenekli gençlerin yetişmesini desteklemek istiyoruz” dedi. Gümüşhanespor ‘un altyapısını güçlendirmek istediklerini de dile getiren Aydoğdu, “Gelir getirici kaynaklar yaratmak istiyoruz bu konuda da gerekli çalışmalar yapacağız” diye konuştu. Gümüşhane’nin kanayan yarası olan otogar için konuşan Aydoğdu, “Otogarın modernize edilerek çekme balkonlu AVM'ye dönüştüreceğiz bu sorunu çözerek insanların kanayan yarasını kaldıracağız” diye konuştu. TURİZM CANLANACAK Yamaç paraşütü ve teleferikle şehrin turizm potansiyelini artırmak istediklerine dikkat çeken Aydoğdu,  “Harşit Çayı'nda düzenlenen Rafting ve doğa sporları etkinliklerini ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtarak şehre daha fazla turist çekeceğiz. Güneş Enerjisi Sistemi (GES)ile Rüzgâr Enerjisi Sistemleri sayesinde(RES) Gümüşhane’nin kendi enerjisini üreten bir İl olmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı. SAĞLIK ALANINDA ATILIMLAR OLACAK Aydoğdu, Cenaze evlerine taziye çadırları kurmak ve garibanlara destek olmak istediklerini belirterek Yaşlıların, şehit ve gazi ailelerinin sağlık taramalarını kolaylaştıracaklarını, Âşıklar Şölenleri gibi etkinliklerle sosyal ve psikolojik destek sağlayacaklarını ve Adil, paylaşımcı, şeffaf, her kesime eşit mesafede duran bir yönetim anlayışı benimseyerek emekli kamu görevlilerinin bilgi ve tecrübelerini aktif hale getireceklerini söyledi. Resmi müracaatını gerçekleştirerek aday adaylığını duyuran Aydoğdu konuşmasını şu sözlerle bitirdi; “MHP Teşkilatının sağduyusuna yaslanıyorum, sizlere güveniyorum dualarınızı bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Aday gösterildiğimiz takdirde sahada sizlerle de birlikteyiz. Gençlerin ve vatandaşın burada Mesut ağabeyi kardeşi olacak kendimizi belediye kapatmayacağız”.
Mesut Aydoğdu, Gümüşhane Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi( MHP)’den aday adaylığını açıkladı.

Bu gün MHP haberleri">MHP Gümüşhane İl Başkanlığında yaptığı basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayan Aydoğdu, projelerini anlattı. Organize Sanayi Bölgesi'nin işlevinin genişletip 2. Faz OSB'nin hayata geçirilerek sanayinin Gümüşhane de daha etkili olacağını belirten Aydoğdu, Dijital su klorlama tesisi ile su kaynaklarının daha etkin bir şekilde kullanılacağını ve "BUHAR KENT" fizik tedavi ve rehabilitasyon termal otel konseptinin Tekke Köyü Göller yöresinde hayata geçirilmesini planladığını söyledi.  Projeleri sayesinde Gümüşhane’de işsiz kalmayacağına vurgu yapan Aydoğdu,  Maden suyu işletme tesisi açılacağını ve bölgesel "ASFALT" fabrikasının kurulması için de gerekli bakanlıklardan gerekli kaynakları alarak ekonomik kalkınmayı da sağlayacaklarına dile getirdi.

SOSYAL belediye haberleri">BELEDİYE ANLAYIŞI OLACAK

Deprem dayanıklılığı, AFAD koordinasyonu, kriz yönetimi gibi alanlarda şehir güvenliğini artırarak ve T3 Vakfı'nın desteğiyle Keşif Kampüsü oluşturarak kalifiyeli eleman yetiştireceklerini ifade eden Aydoğdu, “Teknik eleman ve mühendislik alanlarında yetenekli gençlerin yetişmesini desteklemek istiyoruz” dedi. Gümüşhanespor ‘un altyapısını güçlendirmek istediklerini de dile getiren Aydoğdu, “Gelir getirici kaynaklar yaratmak istiyoruz bu konuda da gerekli çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Gümüşhane’nin kanayan yarası olan otogar için konuşan Aydoğdu, “Otogarın modernize edilerek çekme balkonlu AVM'ye dönüştüreceğiz bu sorunu çözerek insanların kanayan yarasını kaldıracağız” diye konuştu.

TURİZM CANLANACAK

Yamaç paraşütü ve teleferikle şehrin turizm potansiyelini artırmak istediklerine dikkat çeken Aydoğdu,  “Harşit Çayı'nda düzenlenen Rafting ve doğa sporları etkinliklerini ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtarak şehre daha fazla turist çekeceğiz. Güneş Enerjisi Sistemi (GES)ile Rüzgâr Enerjisi Sistemleri sayesinde(RES) Gümüşhane’nin kendi enerjisini üreten bir İl olmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

SAĞLIK ALANINDA ATILIMLAR OLACAK

Aydoğdu, Cenaze evlerine taziye çadırları kurmak ve garibanlara destek olmak istediklerini belirterek Yaşlıların, şehit ve gazi ailelerinin sağlık taramalarını kolaylaştıracaklarını, Âşıklar Şölenleri gibi etkinliklerle sosyal ve psikolojik destek sağlayacaklarını ve Adil, paylaşımcı, şeffaf, her kesime eşit mesafede duran bir yönetim anlayışı benimseyerek emekli kamu görevlilerinin bilgi ve tecrübelerini aktif hale getireceklerini söyledi.

Resmi müracaatını gerçekleştirerek aday adaylığını duyuran Aydoğdu konuşmasını şu sözlerle bitirdi;

MHP Teşkilatının sağduyusuna yaslanıyorum, sizlere güveniyorum dualarınızı bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Aday gösterildiğimiz takdirde sahada sizlerle de birlikteyiz. Gençlerin ve vatandaşın burada Mesut ağabeyi kardeşi olacak kendimizi belediye kapatmayacağız”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.