Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

!Aç Kurtlar! İlçe Merkezine İndi!

Yaşam 30.04.2024 - 10:12, Güncelleme: 30.04.2024 - 10:15 3232 kez okundu.
 

!Aç Kurtlar! İlçe Merkezine İndi!

Bayburt'ta ilçeye inen 3 kurt arazide görüldü.
Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde 3 kurt başıboş şekilde gezerken görüldü. Yiyecek aramak için ilçe merkezine indiği tahmin edilen kurtları tarlada iş yaptığı esnada Ahmet Eraslan isimli vatandaş gördü. Amatör fotoğrafçılıkla ilgilenen, doğa fotoğrafları çeken Eraslan, yanında taşıdığı fotoğraf makinesiyle kurtların fotoğrafını çekip, o anları ölümsüzleştirdi. Bir süre kurtların izini süren Eraslan, sıcak havadan bunalan kurtların ilk önce su birikintisine girip serinlediğini, su içtikten sonra yollarına devam ettiğini söyledi. Eraslan, kurtların yanına doğru fotoğraf çekmek için ilerlediğinde kurtların ürküp kaçtığını, koşarak gözden kaybolduğunu vurguladı.
Bayburt'ta ilçeye inen 3 kurt arazide görüldü.

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde 3 kurt başıboş şekilde gezerken görüldü. Yiyecek aramak için ilçe merkezine indiği tahmin edilen kurtları tarlada iş yaptığı esnada Ahmet Eraslan isimli vatandaş gördü.


Amatör fotoğrafçılıkla ilgilenen, doğa fotoğrafları çeken Eraslan, yanında taşıdığı fotoğraf makinesiyle kurtların fotoğrafını çekip, o anları ölümsüzleştirdi.


Bir süre kurtların izini süren Eraslan, sıcak havadan bunalan kurtların ilk önce su birikintisine girip serinlediğini, su içtikten sonra yollarına devam ettiğini söyledi.


Eraslan, kurtların yanına doğru fotoğraf çekmek için ilerlediğinde kurtların ürküp kaçtığını, koşarak gözden kaybolduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.