Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Altıparmak Kelkit’te coşkuyla karşılandı

Gümüşhane 28.04.2023 - 18:59, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3282+ kez okundu.
 

Altıparmak Kelkit’te coşkuyla karşılandı

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Muzaffer Altıparmak, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Seçim çalışmaları kapsamında eniştesi olduğu kentin en büyük ilçesi olan Kelkit ilçesinde coşkuyla karşılanan Altıparmak, Kelkit’te sıkılmadık el, gidilmedik kapı bırakmayacağının altını çizdi.   İnşaat Mühendisi olan Altıparmak, hedeflerinin Gümüşhane’de birinci parti olmak olduğunu belirterek “İnanıyorum ki Ülkemiz genelinde oy oranımız yüzde 16-18'leri bulacak. İYİ Parti büyük bir sürpriz yapacak. Biz iktidarı devralmaya hazırız. Esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Halkımızın sorunlarını biliyoruz. Önceliğimiz bu ucube düzeni değiştirmek, o zaman hepimiz rahat bir nefes alacağız ve Türkiye’nin, Gümüşhanemizin , Kelkitimizin huzur içerisinde yaşamasını sağlayacağız” dedi.
İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Muzaffer Altıparmak, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında eniştesi olduğu kentin en büyük ilçesi olan Kelkit ilçesinde coşkuyla karşılanan Altıparmak, Kelkit’te sıkılmadık el, gidilmedik kapı bırakmayacağının altını çizdi.

 

İnşaat Mühendisi olan Altıparmak, hedeflerinin Gümüşhane’de birinci parti olmak olduğunu belirterek “İnanıyorum ki Ülkemiz genelinde oy oranımız yüzde 16-18'leri bulacak. İYİ Parti büyük bir sürpriz yapacak. Biz iktidarı devralmaya hazırız. Esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Halkımızın sorunlarını biliyoruz. Önceliğimiz bu ucube düzeni değiştirmek, o zaman hepimiz rahat bir nefes alacağız ve Türkiye’nin, Gümüşhanemizin , Kelkitimizin huzur içerisinde yaşamasını sağlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.