Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane Üniversi'nde Yeşil Kampüs Çalışması

Yaşam 04.05.2024 - 13:11, Güncelleme: 04.05.2024 - 13:11 3864 kez okundu.
 

Gümüşhane Üniversi'nde Yeşil Kampüs Çalışması

Gümüşhane Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü ve Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencileri TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilciği işbirliğiyle kampüs alanında fidan dikim etkinliği düzenledi.
Kampüs alanı içerisinde Uluslararası ve Türk öğrencilerin bulunduğu bir grup gönüllü yeşil bir kampüs ve daha yeşil bir Gümüşhane için destek fidanları toprakla buluşturdu. Üniversitenin öğretim elemanlarının da destek verdiği ağaçlandırma çalışmasında kampüs alanı içerisinde belirlenen uygun yerlere fidan dikimi gerçekleştirildi.  Öğrencileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek konuya ilişkin olarak şunları söyledi: “Üniversitemizin öğrencilerinin bu anlamlı fidan dikimi etkinliği, sadece kampüsümüzü değil, aynı zamanda çevremizi de güzelleştirmek adına önemli bir adımdır. Yeşil bir çevre, sağlıklı ve verimli bir yaşamın temelini oluşturur. Bu etkinlikle öğrencilerimiz, küresel çevre sorunlarına duyarlılık kazanırken aynı zamanda birlikte çalışma ve dayanışma ruhunu da pekiştirme fırsatı buldular. Kendilerini bu anlamlı katkılarından dolayı tebrik ediyor, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma konusundaki gayretlerinin devamını diliyorum. Aynı zamanda etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Gümüşhane TEMA Vakfı yetkilileri ile Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ayyıldız ve TÖMER Müdürü Dr. Öğr Üyesi Yakup Topal’a da teşekkür ediyorum.”
Gümüşhane Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü ve Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencileri TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilciği işbirliğiyle kampüs alanında fidan dikim etkinliği düzenledi.

Kampüs alanı içerisinde Uluslararası ve Türk öğrencilerin bulunduğu bir grup gönüllü yeşil bir kampüs ve daha yeşil bir Gümüşhane için destek fidanları toprakla buluşturdu.

Üniversitenin öğretim elemanlarının da destek verdiği ağaçlandırma çalışmasında kampüs alanı içerisinde belirlenen uygun yerlere fidan dikimi gerçekleştirildi. 

Öğrencileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek konuya ilişkin olarak şunları söyledi: “Üniversitemizin öğrencilerinin bu anlamlı fidan dikimi etkinliği, sadece kampüsümüzü değil, aynı zamanda çevremizi de güzelleştirmek adına önemli bir adımdır. Yeşil bir çevre, sağlıklı ve verimli bir yaşamın temelini oluşturur.

Bu etkinlikle öğrencilerimiz, küresel çevre sorunlarına duyarlılık kazanırken aynı zamanda birlikte çalışma ve dayanışma ruhunu da pekiştirme fırsatı buldular. Kendilerini bu anlamlı katkılarından dolayı tebrik ediyor, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma konusundaki gayretlerinin devamını diliyorum. Aynı zamanda etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Gümüşhane TEMA Vakfı yetkilileri ile Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ayyıldız ve TÖMER Müdürü Dr. Öğr Üyesi Yakup Topal’a da teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.