Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane'de AK Parti Adayı Yusuf Özgün 'mü ?

Siyaset 12.01.2024 - 21:25, Güncelleme: 12.01.2024 - 21:30 14832+ kez okundu.
 

Gümüşhane'de AK Parti Adayı Yusuf Özgün 'mü ?

Kulislerdeki heyecan tüm hızıyla devam ediyor.
Seçim zamanı kulisler çok hızlı seyir değistiriyor.Gümüşhane merkez de son âna kadar Ercan ÇİMEN ve Köksal KUŞ arasında giden aday gösterilecek havası bir anda süpriz bir isme döndü.Önceden AK Parti il Başkanlığı yapmış olan Yusuf Özgün son kulislerde öne çıkıyor.    Ancak siyasette 24 saatin bile çok uzun süre olduğu,hatta sana ismin söylense bile iptal edilebileceğini Bayburt'taki olaydan tecrube edindik.Yusuf ÖZGÜN Gümüşhane'den aday gösterildiği takdirde Kelkit'te de cok farklı süprizlerin olabileceği ipicucunu veriyor. Yusuf ÖZGÜN Kimdir ? 1966 yılında Gümüşhane’nin Torul İlçesi Zigana Köyü’nde 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu köyünde okuduktan sonra, liseyi Trabzon Lisesi’nde bitirdi. Daha sonra üniversite eğitimini Yıldız Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği’nde tamamladı. 1996 yılında Gümüşhane’ye tekrar gelerek ticarete atıldı. 1996-1998 yılları arasında askerliğini yedek subay olarak Hava Harp Okulu’nda yaptı.   Üniversite yıllarında başlayan siyasi çalışmaları 1998 yılında Gümüşhane’de Fazilet Partisi İl Başkan Yardımcılığı ile devam etti. Fazilet Partisi kapatıldıktan sonra 2003 yılında AK Parti il yönetimine girdi. 2004 yılı Nisan ayı itibarı ile AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı görevine başladı. Yedi yıllık bir görevin sonrasında 2011 yılının Ocak ayında milletvekili aday adaylığı için başkanlıktan ayrıldı.   2013 yılında Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğü’nde “Danışman Mühendis” olarak görev yaptı. Burada Şehir Hastaneleri Projelerinde yaklaşık 14 ay çalıştıktan sonra, 22 Şubat 2014 tarihli atama kararnamesiyle o zamanki adıyla Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda Bakanlık Müşaviri ve Bakan Danışmanı olarak devam etti.
Kulislerdeki heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Seçim zamanı kulisler çok hızlı seyir değistiriyor. Gümüşhane merkez de son âna kadar Ercan ÇİMEN ve Köksal KUŞ arasında giden aday gösterilecek havası bir anda süpriz bir isme döndü.Önceden AK Parti il Başkanlığı yapmış olan Yusuf Özgün son kulislerde öne çıkıyor.

   Ancak siyasette 24 saatin bile çok uzun süre olduğu,hatta sana ismin söylense bile iptal edilebileceğini Bayburt'taki olaydan tecrube edindik.Yusuf ÖZGÜN Gümüşhane'den aday gösterildiği takdirde Kelkit'te de cok farklı süprizlerin olabileceği ipicucunu veriyor.

Yusuf ÖZGÜN Kimdir ?

1966 yılında Gümüşhane’nin Torul İlçesi Zigana Köyü’nde 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu köyünde okuduktan sonra, liseyi Trabzon Lisesi’nde bitirdi. Daha sonra üniversite eğitimini Yıldız Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği’nde tamamladı. 1996 yılında Gümüşhane’ye tekrar gelerek ticarete atıldı. 1996-1998 yılları arasında askerliğini yedek subay olarak Hava Harp Okulu’nda yaptı.

 

Üniversite yıllarında başlayan siyasi çalışmaları 1998 yılında Gümüşhane’de Fazilet Partisi İl Başkan Yardımcılığı ile devam etti. Fazilet Partisi kapatıldıktan sonra 2003 yılında AK Parti il yönetimine girdi. 2004 yılı Nisan ayı itibarı ile AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı görevine başladı. Yedi yıllık bir görevin sonrasında 2011 yılının Ocak ayında milletvekili aday adaylığı için başkanlıktan ayrıldı.

 

2013 yılında Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğü’nde “Danışman Mühendis” olarak görev yaptı. Burada Şehir Hastaneleri Projelerinde yaklaşık 14 ay çalıştıktan sonra, 22 Şubat 2014 tarihli atama kararnamesiyle o zamanki adıyla Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda Bakanlık Müşaviri ve Bakan Danışmanı olarak devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.