Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane'de Balık Fiyatları Yükseliyor!

Gümüşhane 03.02.2024 - 18:05, Güncelleme: 03.02.2024 - 22:26 36887+ kez okundu.
 

Gümüşhane'de Balık Fiyatları Yükseliyor!

Soğuk ve yağışlı havanın yurt genelinde etkili olması ve balık miktarında yaşanan azalma fiyatları da etkiledi.
Soğuk ve yağışlı havanın tüm Türkiye'yi etkisi altına alması ve balık miktarında yaşanan azalma, Gümüşhane'de de balık fiyatlarını yukarı çekti. Tezgahlarda bolca bulunan hamsi 150 TL'ye, istavrit 80 TL'ye, barbun 220 TL'ye, levrek 270 TL'ye ve mezgit ise 150 TL'ye satılıyor. Kış aylarında balık çeşitliliğinin ve miktarının azalması, fiyatlarda da dalgalanmalara neden oluyor. Gümüşhane'de kışın en çok tercih edilen balık türleri hamsi, istavrit ve mezgit olurken, tezgahın en pahalı balığı levrek olarak dikkat çekiyor.
Soğuk ve yağışlı havanın yurt genelinde etkili olması ve balık miktarında yaşanan azalma fiyatları da etkiledi.

Soğuk ve yağışlı havanın tüm Türkiye'yi etkisi altına alması ve balık miktarında yaşanan azalma, Gümüşhane'de de balık fiyatlarını yukarı çekti. Tezgahlarda bolca bulunan hamsi 150 TL'ye, istavrit 80 TL'ye, barbun 220 TL'ye, levrek 270 TL'ye ve mezgit ise 150 TL'ye satılıyor.

Kış aylarında balık çeşitliliğinin ve miktarının azalması, fiyatlarda da dalgalanmalara neden oluyor. Gümüşhane'de kışın en çok tercih edilen balık türleri hamsi, istavrit ve mezgit olurken, tezgahın en pahalı balığı levrek olarak dikkat çekiyor.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.