Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane'de Yılın İlk Kar Yağışı

Gümüşhane 10.11.2023 - 10:52, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 49289+ kez okundu.
 

Gümüşhane'de Yılın İlk Kar Yağışı

Gümüşhane'nin yüksek kesimlerinde dün gece gerçekleşen yağmur yağışı sabaha karşı yerini kar yağışına bıraktı ve dağlar yeniden beyaz örtüyle buluştu.
Son günlerde Kasım ayı sıcaklık rekorlarının kırıldığı Gümüşhane'de dün gece yüksek kesimlerde kar yağışı gerçekleşti. 2 bin metre ve üzeri rakımda bulunan yaylalarda gerçekleşen kar yağışının ardından günler sonra yüksek zirveleri kar kapladı. Kürtün ilçesindeki Güvende, Özkürtün Beldesi sınırlarındaki Kadırga ve Torul ilçesindeki Minarli yaylalarında sabah erken saatlerde gerçekleşen kar yağışıyla beyaza büründü. Kar kalınlığının yer yer 3 santimetreyi aştığı bölgede hava sıcaklıkları da hissedilir derecede düştü.
Gümüşhane'nin yüksek kesimlerinde dün gece gerçekleşen yağmur yağışı sabaha karşı yerini kar yağışına bıraktı ve dağlar yeniden beyaz örtüyle buluştu.

Son günlerde Kasım ayı sıcaklık rekorlarının kırıldığı Gümüşhane'de dün gece yüksek kesimlerde kar yağışı gerçekleşti. 2 bin metre ve üzeri rakımda bulunan yaylalarda gerçekleşen kar yağışının ardından günler sonra yüksek zirveleri kar kapladı.

Kürtün ilçesindeki Güvende, Özkürtün Beldesi sınırlarındaki Kadırga ve Torul ilçesindeki Minarli yaylalarında sabah erken saatlerde gerçekleşen kar yağışıyla beyaza büründü. Kar kalınlığının yer yer 3 santimetreyi aştığı bölgede hava sıcaklıkları da hissedilir derecede düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.