Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hedef 5 bin bilet

Spor 22.02.2023 - 21:39, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14057+ kez okundu.
 

Hedef 5 bin bilet

TFF 3.lig, 2.gruptaki temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş ile TFF 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden kardeş takımımız Bayburt Özel İdarespor’un depremzedeler için yapacağı ve tüm gelirinin depremzedelere bağışlanacağı dostluk ma
Her iki kulüp yönetiminin ortak görüşleri doğrultusunda alınan karar ile 26 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Gümüşhane Yeni Şehir Stadyumunda yapılacak dostluk maçı öncesinde maç için özel olarak hazırlanan 5 bin adet hatıra bileti Gümüşhanespor’un resmi web sitesinde satışa sunuldu. Protokol tribünü için 100, Kuşakkaya, Karaca ve Limmi tribünleri için 50’şer lira olarak belirlenen biletlerin satışa sunulmasının ardından ilk gün bin bilet satışı gerçekleştirildi. Kulüp yönetimi kardeş şehrimiz Bayburt ile organize edilen müsabakada toplanacak tüm gelirin depremzedeler için AFAD’a aktarılacağını belirterek, “Düşünmüş olduğumuz bu organizasyonda bizleri kırmayıp teklifimizi geri çevirmeyen Bayburt Özel İdarespor yönetimine ve camiasına çok teşekkür ediyoruz. Toplamda 5 bin adet bilet satmayı hedefliyoruz. Bugün itibari ile yaklaşık 1.000 adete ulaştık. Bayburt camiasında da bugün bir hareketlilik söz konusu. İnşallah iki kardeş kulüp ve iki kardeş şehir olarak bu biletlerin satışını maç günü itibari ile bitirmiş olacağız ve ilk iş gününde gerekli tutarı AFAD hesabına yatırıp dekontunu da kamuoyu ile paylaşacağız” dedi. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar dileyen kulüp yönetimi, “Bu zor günlerin devlet ve millet olarak hep beraber üstesinden geleceğimize canı gönülden inanıyoruz. Pazar günü Gümüşhane ve Bayburt halkını yeni Şehir Stadyumu’nda oynayacağımız dostluk ve kardeşlik müsabakasında kol kola, omuz omuza tribün ayırmadan izlemeye davet ediyoruz. Özellikle gurbetteki işadamlarımızdan kampanyamıza yoğun ilgi göstermelerini, tüm sivil toplum kuruluşlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının da bu güzel birliktelik kampanyamıza destek olmalarını arzu ediyoruz. Gümüşhanespor ve Bayburt Özel İdarespor olarak bu organizasyonun bir nebze de olsa yaralara merhem olmasını arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.   Tüm geliri depremden etkilenen vatandaşlar için AFAD’a aktarılacak karşılaşma için bilet almak isteyenler kulübün resmi sitesi olan https://gumushanespor.org/product/2021-2022-sezonu-hatira-bileti/ adresinden web sitesi üzerinden satın alabilir.   Taraftarlar ayrıca bu organizasyon için açılan hesaba havale veya eft ile bağışta da bulunabilecek. HESAP ADI: Gümüşhane Sportif Faaliyetler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi IBAN: TR45 0006 2001 2170 0006 2975 65
TFF 3.lig, 2.gruptaki temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş ile TFF 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden kardeş takımımız Bayburt Özel İdarespor’un depremzedeler için yapacağı ve tüm gelirinin depremzedelere bağışlanacağı dostluk ma

Her iki kulüp yönetiminin ortak görüşleri doğrultusunda alınan karar ile 26 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Gümüşhane Yeni Şehir Stadyumunda yapılacak dostluk maçı öncesinde maç için özel olarak hazırlanan 5 bin adet hatıra bileti Gümüşhanespor’un resmi web sitesinde satışa sunuldu.

Protokol tribünü için 100, Kuşakkaya, Karaca ve Limmi tribünleri için 50’şer lira olarak belirlenen biletlerin satışa sunulmasının ardından ilk gün bin bilet satışı gerçekleştirildi.

Kulüp yönetimi kardeş şehrimiz Bayburt ile organize edilen müsabakada toplanacak tüm gelirin depremzedeler için AFAD’a aktarılacağını belirterek, “Düşünmüş olduğumuz bu organizasyonda bizleri kırmayıp teklifimizi geri çevirmeyen Bayburt Özel İdarespor yönetimine ve camiasına çok teşekkür ediyoruz. Toplamda 5 bin adet bilet satmayı hedefliyoruz. Bugün itibari ile yaklaşık 1.000 adete ulaştık. Bayburt camiasında da bugün bir hareketlilik söz konusu. İnşallah iki kardeş kulüp ve iki kardeş şehir olarak bu biletlerin satışını maç günü itibari ile bitirmiş olacağız ve ilk iş gününde gerekli tutarı AFAD hesabına yatırıp dekontunu da kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar dileyen kulüp yönetimi, “Bu zor günlerin devlet ve millet olarak hep beraber üstesinden geleceğimize canı gönülden inanıyoruz. Pazar günü Gümüşhane ve Bayburt halkını yeni Şehir Stadyumu’nda oynayacağımız dostluk ve kardeşlik müsabakasında kol kola, omuz omuza tribün ayırmadan izlemeye davet ediyoruz. Özellikle gurbetteki işadamlarımızdan kampanyamıza yoğun ilgi göstermelerini, tüm sivil toplum kuruluşlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının da bu güzel birliktelik kampanyamıza destek olmalarını arzu ediyoruz. Gümüşhanespor ve Bayburt Özel İdarespor olarak bu organizasyonun bir nebze de olsa yaralara merhem olmasını arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Tüm geliri depremden etkilenen vatandaşlar için AFAD’a aktarılacak karşılaşma için bilet almak isteyenler kulübün resmi sitesi olan https://gumushanespor.org/product/2021-2022-sezonu-hatira-bileti/ adresinden web sitesi üzerinden satın alabilir.

 

Taraftarlar ayrıca bu organizasyon için açılan hesaba havale veya eft ile bağışta da bulunabilecek.

HESAP ADI: Gümüşhane Sportif Faaliyetler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
IBAN: TR45 0006 2001 2170 0006 2975 65

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.