Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ PARTİ GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINDAN BAŞVURU SIRASINDA DA BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

Siyaset 21.03.2023 - 09:27, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 4576+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINDAN BAŞVURU SIRASINDA DA BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

İyi Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayları İYİ PARTİ Genel Merkezine birlikte giderek adaylık başvurularını yaptılar.Biz biriz ve baraberiz, birimiz hepimiz hepimiz Gümüşhanemiz ve ülkemiz için birlikte hareket ededeceğiz vurgusunda bulundular.
  İyi Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayları İYİ PARTİ Genel Merkezine birlikte giderek adaylık başvurularını yaptılar.Biz biriz ve baraberiz, birimiz hepimiz hepimiz Gümüşhanemiz ve ülkemiz için  birlikte hareket ededeceğiz vurgusunda bulundular. İl Başkanlılığına yapılan başvurularının ardından  , Genel Merkeze başvurusunu yapan Aday adaylarımız İnşaat Mühendisi Muzaffer ALTIPARMAK, Ziraat Mühendisi ve Öğretim Üyesi Prof.Dr.Zafer ULUTAŞ, ŞİDEF Kurucu Başkanı Serkan KAYA, Uzman Öğretmen Yusuf Serkan MUTLU,Tarım Kredi Kooperatiflerinde Bölge Müdürlüğü görevlerinde bulunan Ergin ÇUBUKÇU, başvurularının ardından  İl Başkan Yardımcımız Sedat DALTABAN ile birlikte başvurucu sürecini tamamladılar. Mazeretleri nedeni ile İş insanı Mustafa Adil Gürses  ile Kelkit İYİ parti  Kurucu eski İlçe başkanı Necdet İLHAN  ise başvurularını 21 Mart 2023 Salı günü yapacaklardır. Bu konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İl Başkanı Ali ATEŞ ; bu seçimin ülkemiz için öneminin farkındayız. Bu açıdan tüm halkımızın da birlik ve beraberlik içerisinde ülkenin geleceğine oy vereceklerinin bilincinde olduğuna inanıyor ve adaylarımızın Milletimiz ve İlimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Allahtan diliyorum dedi.    
İyi Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayları İYİ PARTİ Genel Merkezine birlikte giderek adaylık başvurularını yaptılar.Biz biriz ve baraberiz, birimiz hepimiz hepimiz Gümüşhanemiz ve ülkemiz için birlikte hareket ededeceğiz vurgusunda bulundular.

 

İyi Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayları İYİ PARTİ Genel Merkezine birlikte giderek adaylık başvurularını yaptılar.Biz biriz ve baraberiz, birimiz hepimiz hepimiz Gümüşhanemiz ve ülkemiz için  birlikte hareket ededeceğiz vurgusunda bulundular.

İl Başkanlılığına yapılan başvurularının ardından  , Genel Merkeze başvurusunu yapan Aday adaylarımız

İnşaat Mühendisi Muzaffer ALTIPARMAK, Ziraat Mühendisi ve Öğretim Üyesi Prof.Dr.Zafer ULUTAŞ, ŞİDEF Kurucu Başkanı Serkan KAYA, Uzman Öğretmen Yusuf Serkan MUTLU,Tarım Kredi Kooperatiflerinde Bölge Müdürlüğü görevlerinde bulunan Ergin ÇUBUKÇU, başvurularının ardından  İl Başkan Yardımcımız Sedat DALTABAN ile birlikte başvurucu sürecini tamamladılar. Mazeretleri nedeni ile İş insanı Mustafa Adil Gürses  ile Kelkit İYİ parti  Kurucu eski İlçe başkanı Necdet İLHAN  ise başvurularını 21 Mart 2023 Salı günü yapacaklardır.

Bu konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İl Başkanı Ali ATEŞ ; bu seçimin ülkemiz için öneminin farkındayız. Bu açıdan tüm halkımızın da birlik ve beraberlik içerisinde ülkenin geleceğine oy vereceklerinin bilincinde olduğuna inanıyor ve adaylarımızın Milletimiz ve İlimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Allahtan diliyorum dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.