Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kasaba Atölyesi Kadın Kooperatifi Kurumları ziyaret etti

Gümüşhane 01.07.2023 - 17:49, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3359+ kez okundu.
 

Kasaba Atölyesi Kadın Kooperatifi Kurumları ziyaret etti

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinin ilk ve tek kadın kooperatifi Kasaba Atölyesi Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri ilçe protokol üyelerini ziyaret etti.
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) mali destek programı kapsamında Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından hazırlanan proje ile kurulan Kelkit’in ilk ve tek kadın kooperatifi Kasaba Atölyesi Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından KTSO için el emeği ile hazırlanan plaketler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Servet Daltaban ve Kooperatif Üyeleri ile kurum amirlerine takdim edildi.   Yapılan ziyaretlerle ilgili konuşan KTSO Başkanı Daltaban, “Kadın Kooperatifinin kurulmasının bölgemiz için büyük bir değerdir. Bununla birlikte daha da önemli olanın bu oluşumun sürdürülebilir olmasıdır” dedi.    Kooperatifin faaliyetine daha da etkili bir şekilde devam etmesi için destek talep eden Daltaban’a desteklerini her ne konuda olursa olsun esirgemeyeceklerini söyleyen kurum amirleri her türlü sorumluluğu alacaklarını, her zaman bu oluşumun yanında olduklarını dile getirdi. Kooperatif Başkanı Nazan Keskinoğlu ve üyeleri taleplerini ve karşılaştıkları sorunları dile getirdikleri ziyaretlerin ardından “Taleplere yetişmekte zorluk çekiyoruz umarım önümüzdeki süreçte kursiyer sayımız artar ve gelen talepleri karşılayarak daha da büyük alanlarda faaliyet gösterebiliriz” ifadelerini kullandı.
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinin ilk ve tek kadın kooperatifi Kasaba Atölyesi Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri ilçe protokol üyelerini ziyaret etti.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) mali destek programı kapsamında Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından hazırlanan proje ile kurulan Kelkit’in ilk ve tek kadın kooperatifi Kasaba Atölyesi Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından KTSO için el emeği ile hazırlanan plaketler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Servet Daltaban ve Kooperatif Üyeleri ile kurum amirlerine takdim edildi.

 

Yapılan ziyaretlerle ilgili konuşan KTSO Başkanı Daltaban, “Kadın Kooperatifinin kurulmasının bölgemiz için büyük bir değerdir. Bununla birlikte daha da önemli olanın bu oluşumun sürdürülebilir olmasıdır” dedi. 

 

Kooperatifin faaliyetine daha da etkili bir şekilde devam etmesi için destek talep eden Daltaban’a desteklerini her ne konuda olursa olsun esirgemeyeceklerini söyleyen kurum amirleri her türlü sorumluluğu alacaklarını, her zaman bu oluşumun yanında olduklarını dile getirdi.

Kooperatif Başkanı Nazan Keskinoğlu ve üyeleri taleplerini ve karşılaştıkları sorunları dile getirdikleri ziyaretlerin ardından “Taleplere yetişmekte zorluk çekiyoruz umarım önümüzdeki süreçte kursiyer sayımız artar ve gelen talepleri karşılayarak daha da büyük alanlarda faaliyet gösterebiliriz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.