Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaza yapan otomobil yandı: 2 yaralı

Kelkit 12.08.2023 - 21:40, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 15021+ kez okundu.
 

Kaza yapan otomobil yandı: 2 yaralı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde kaza yapan otomobil çarpmanın etkisiyle alev aldı. Küle dönen otomobilde bulunan 2 kişiyi vatandaşlar çıkarırken, örtü yangını da oldu.
Edinilen bilgiye göre İstanbul’dan Bayburt’a 34 BY 1757 plakalı otomobilleriyle giden Yüksel ve Züleyha Salman çifti Şiran ilçesi Karaşeyh köyü çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savruldu.   Yol kenarında bulunan bir ağaca çarparak durabilen ve ardından hemen tutuşan araçta bulunan sürücü Yüksel ve eşi Züleyha Salman çevrede bulunan vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı.   Araçta başlayan yol kenarındaki kuru otların tutuşması sonucu büyüyen yangın Şiran Belediyesi İtfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahaleleri sonucunda söndürülürken araç küle döndü. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan Salman çifti Şiran Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde kaza yapan otomobil çarpmanın etkisiyle alev aldı. Küle dönen otomobilde bulunan 2 kişiyi vatandaşlar çıkarırken, örtü yangını da oldu.

Edinilen bilgiye göre İstanbul’dan Bayburt’a 34 BY 1757 plakalı otomobilleriyle giden Yüksel ve Züleyha Salman çifti Şiran ilçesi Karaşeyh köyü çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savruldu.

 

Yol kenarında bulunan bir ağaca çarparak durabilen ve ardından hemen tutuşan araçta bulunan sürücü Yüksel ve eşi Züleyha Salman çevrede bulunan vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı.

 

Araçta başlayan yol kenarındaki kuru otların tutuşması sonucu büyüyen yangın Şiran Belediyesi İtfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahaleleri sonucunda söndürülürken araç küle döndü.

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan Salman çifti Şiran Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.