Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit, 1 Puanı Son Anda Kurtardı

Kelkit 01.10.2023 - 19:11, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 13341+ kez okundu.
 

Kelkit, 1 Puanı Son Anda Kurtardı

TFF 3.Lig 2.grupta mücadele eden temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor’un evinde konuk ettiği yeni Amasyaspor ile berabere kaldı.
Temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor, grubunun 4.haftasında Amasyaspor’u ağırladı.   Kelkit İlçe Stadyumu’nda oynanan müsabakada puanlar paylaşıldı.      Konuk takımın gol Ahmet Buğrahan Tuncay’dan (dk 27) geldi. Temsilcimiz ise bu gole Muhammet Yılmaz (dk 83) kazanılan penaltıyı gole çevirerek verdi. Kaplanlar 4 hafta sonunda elde edilen 7 puan ile 3.sırada bulunuyor.
TFF 3.Lig 2.grupta mücadele eden temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor’un evinde konuk ettiği yeni Amasyaspor ile berabere kaldı.

Temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor, grubunun 4.haftasında Amasyaspor’u ağırladı.

 

Kelkit İlçe Stadyumu’nda oynanan müsabakada puanlar paylaşıldı. 

 

 

Konuk takımın gol Ahmet Buğrahan Tuncay’dan (dk 27) geldi. Temsilcimiz ise bu gole Muhammet Yılmaz (dk 83) kazanılan penaltıyı gole çevirerek verdi. Kaplanlar 4 hafta sonunda elde edilen 7 puan ile 3.sırada bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.