Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Belediyesi Deprem Bölgesinde

Gümüşhane 08.02.2023 - 07:36, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3310+ kez okundu.
 

Kelkit Belediyesi Deprem Bölgesinde

Kelkit’ten deprem bölgesi olan Adıyaman’a giden Yunus Topuz koordinesindeki İtfaiye ekipleri depremin olduğu iki gündür canla başla hayat kurtarmaya çalışıyorla
  Kelkit’ten deprem bölgesi olan Adıyaman’a giden Yunus Topuz koordinesindeki İtfaiye ekipleri depremin olduğu iki gündür canla başla hayat kurtarmaya çalışıyorlar.   Kelkit belediyesi İtfaiye amiri Yunus Topuz’dan edinilen bilgiye göre “şu ana kadar itfaiye ekiplerimiz 17 can kurtardı. Bartın madencileri ile birlikte çalışıyoruz,  bir dilim ekmeğe muhtacız, su yok, elektrik barınma yeri yok, hiç bir şey, yok ama enkazdan canlı vatandaşları çıkardığımızda ALLAH ‘a şükür her türlü doyuma ulaşıyoruz, aslında açlık falan aklımıza da gelmiyor” ifadesinde bulundu.
Kelkit’ten deprem bölgesi olan Adıyaman’a giden Yunus Topuz koordinesindeki İtfaiye ekipleri depremin olduğu iki gündür canla başla hayat kurtarmaya çalışıyorla
 

Kelkit’ten deprem bölgesi olan Adıyaman’a giden Yunus Topuz koordinesindeki İtfaiye ekipleri depremin olduğu iki gündür canla başla hayat kurtarmaya çalışıyorlar.

 

Kelkit belediyesi İtfaiye amiri Yunus Topuz’dan edinilen bilgiye göre “şu ana kadar itfaiye ekiplerimiz 17 can kurtardı.

Bartın madencileri ile birlikte çalışıyoruz,  bir dilim ekmeğe muhtacız, su yok, elektrik barınma yeri yok, hiç bir şey, yok ama enkazdan canlı vatandaşları çıkardığımızda ALLAH ‘a şükür her türlü doyuma ulaşıyoruz, aslında açlık falan aklımıza da gelmiyor” ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.