Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit’in yeni sağlık tesisi gün sayıyor

Kelkit 06.09.2023 - 14:10, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14061+ kez okundu.
 

Kelkit’in yeni sağlık tesisi gün sayıyor

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde ihalesi 2020 yılında yapılan ve içerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğü, 112 Komuta Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi bulunacak sağlık tesisi açılış için gün sayıy
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde ihalesi 2020 yılında yapılan ve içerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğü, 112 Komuta Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi bulunacak sağlık tesisi açılış için gün sayıyor.   Yaklaşık 34 milyon liraya mal olan tesis özellikle modern ağız ve diş sağlığı merkeziyle sadece Kelkit’e değil bölgeye hizmet verecek.  Kelkit ilçe programı kapsamında incelemelerde bulunduğu binada İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici ve yüklenici firma sorumlusu Engin Doğan’dan bilgi alan Vali Alper Tanrısever, çok güzel bir tesis yapıldığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Yaklaşık 34 milyon TL’ye mal olan tesiste 8 hekimlik aile sağlığı merkezi, ilçe Sağlık Müdürlüğü, sağlıklı yaşam merkezi, 112 komuta merkezi ve Kelkit Devlet Hastanesi içindeki Ağız Diş Sağlığı Polikliniklerinin yeni binada hizmet vereceğini belirten Tanrısever, “Devletimizin Kelkit’te büyük yatırımlarından birisi. Olağanüstü bir yatırım, sadece Kelkit’e değil, çevre ilçelere de faydası olacak güzel bir yatırım. Bu tür sağlık yatırımları ilimizde devam ediyor. Vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.   Tesisin geçici kabul sürecinin başladığını ve 15 Ekim tarihine kadar açılmasını planladıklarını dile getiren Vali Tanrısever, “Mükemmel bir tesis olmuş. Eskilerimiz hastaneler için “Allah düşürmesin, eksikliğini de göstermesin” derler. Bu binayı görünce bizde öyle dedik. Yüklenici firmaya da ayrıca teşekkür ederiz. Özenle çalışmış. Zarar etmesine rağmen sırf Kelkitli olduğu için zararı göze almış ve başladığı işi bitirmiş. Hemşerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde ihalesi 2020 yılında yapılan ve içerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğü, 112 Komuta Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi bulunacak sağlık tesisi açılış için gün sayıy

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde ihalesi 2020 yılında yapılan ve içerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğü, 112 Komuta Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi bulunacak sağlık tesisi açılış için gün sayıyor.

 

Yaklaşık 34 milyon liraya mal olan tesis özellikle modern ağız ve diş sağlığı merkeziyle sadece Kelkit’e değil bölgeye hizmet verecek. 

Kelkit ilçe programı kapsamında incelemelerde bulunduğu binada İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici ve yüklenici firma sorumlusu Engin Doğan’dan bilgi alan Vali Alper Tanrısever, çok güzel bir tesis yapıldığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yaklaşık 34 milyon TL’ye mal olan tesiste 8 hekimlik aile sağlığı merkezi, ilçe Sağlık Müdürlüğü, sağlıklı yaşam merkezi, 112 komuta merkezi ve Kelkit Devlet Hastanesi içindeki Ağız Diş Sağlığı Polikliniklerinin yeni binada hizmet vereceğini belirten Tanrısever, “Devletimizin Kelkit’te büyük yatırımlarından birisi. Olağanüstü bir yatırım, sadece Kelkit’e değil, çevre ilçelere de faydası olacak güzel bir yatırım. Bu tür sağlık yatırımları ilimizde devam ediyor. Vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

Tesisin geçici kabul sürecinin başladığını ve 15 Ekim tarihine kadar açılmasını planladıklarını dile getiren Vali Tanrısever, “Mükemmel bir tesis olmuş. Eskilerimiz hastaneler için “Allah düşürmesin, eksikliğini de göstermesin” derler. Bu binayı görünce bizde öyle dedik. Yüklenici firmaya da ayrıca teşekkür ederiz. Özenle çalışmış. Zarar etmesine rağmen sırf Kelkitli olduğu için zararı göze almış ve başladığı işi bitirmiş. Hemşerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.