Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KÖSE Belediye Başkanı Turgay KESLER İcraatlerini Birbir Anlattı

Siyaset 01.01.2024 - 14:18, Güncelleme: 01.01.2024 - 15:22 15672+ kez okundu.
 

KÖSE Belediye Başkanı Turgay KESLER İcraatlerini Birbir Anlattı

Köse Belediye Başkanı Turgay KESLER, geriye dönük hiçbir borç bırakmadan tamamen borçsuz belediye ilkesiyle hareket ederek 5 yıl boyunca yaptıkları icraatlerin bir kısmını Haber Kelkit'e anlattı.
Belediye Başkanı Turgay KESLER, borçsuz belediyenin değil Gümüşhane Türkiye'de dahi nerdeyse mümkün olmadığını ama kendilerinin bunu başardığını söyledi.Kesler; ''Yapmış olduğumuz hiçbir işte geriye dönük borcumuz yok.Aksine mazot 5 tl iken daha önceki 16 milyon borcu ödedik'' diyerek önceden kalan borcun büyüklüğünü anlatarak bunun ödendiğini belirtti. Ve madde madde yaptıkları icraatlerin bir kısmını anlatarak resimlerini paylaştı. 1-Salyazı köyünde TOKİ nin yaptığı belediyemizin takip ettiği 104 villa projesini bitiridik.Ve KÖSE'de yapılan  54 daire ve 12 dükkan 5 ay sonra teslim edilecek.   2-Yen bir hükümet konağı yaptık     3-Kadınlar için yaptığımız kültür merkezini bitirdik       4-Kent meydanı projesini hazırladık.Yapıma başlamak için arsa takaslarına başlandı       5-400 kişilik düğün salonumuzun yapımını tamamladık     6-Millet Parkımızın yapımını tamamladık     7-2024 de Köse'mizi doğalgaza kavuşturacığımız sözünü aldık ve çalışmalara başladık                            -DOĞALGAZ BORULARIMIZ-   8-Dede Paşa karşısı şehir parkımızın projesini tamamladık   9-Spor bakanlığı ile yapılan proje kapsamında 4/1 masrafları belediyemiz tarafından karşılanılarak yüzme havuzu ve kursları hizmete başlamıştır   10-Otogarımızı şehir merkezinde hizmete aldık 11-8 milyona İtfaiye aracı ve Kuka kanal açma araçlarını aldık.     12-15 milyona mezbahane projemizi bitirdik.     13-8 milyona içme suyu hattımızı yaptık.4 yıldır kullanımda   14-Erkek yas evimiz yeni haliyle hizmete sunuldu 15-İlçemizde yolların sıcak asfalt yapımı tamamlandı   
Köse Belediye Başkanı Turgay KESLER, geriye dönük hiçbir borç bırakmadan tamamen borçsuz belediye ilkesiyle hareket ederek 5 yıl boyunca yaptıkları icraatlerin bir kısmını Haber Kelkit'e anlattı.

Belediye Başkanı Turgay KESLER, borçsuz belediyenin değil Gümüşhane Türkiye'de dahi nerdeyse mümkün olmadığını ama kendilerinin bunu başardığını söyledi.Kesler; ''Yapmış olduğumuz hiçbir işte geriye dönük borcumuz yok.Aksine mazot 5 tl iken daha önceki 16 milyon borcu ödedik'' diyerek önceden kalan borcun büyüklüğünü anlatarak bunun ödendiğini belirtti. Ve madde madde yaptıkları icraatlerin bir kısmını anlatarak resimlerini paylaştı.

1-Salyazı köyünde TOKİ nin yaptığı belediyemizin takip ettiği 104 villa projesini bitiridik.Ve KÖSE'de yapılan  54 daire ve 12 dükkan 5 ay sonra teslim edilecek.

 

2-Yen bir hükümet konağı yaptık

 

 

3-Kadınlar için yaptığımız kültür merkezini bitirdik

 

 

 

4-Kent meydanı projesini hazırladık.Yapıma başlamak için arsa takaslarına başlandı

 

 

 

5-400 kişilik düğün salonumuzun yapımını tamamladık

 

 

6-Millet Parkımızın yapımını tamamladık

 

 

7-2024 de Köse'mizi doğalgaza kavuşturacığımız sözünü aldık ve çalışmalara başladık

                           -DOĞALGAZ BORULARIMIZ-

 

8-Dede Paşa karşısı şehir parkımızın projesini tamamladık

 

9-Spor bakanlığı ile yapılan proje kapsamında 4/1 masrafları belediyemiz tarafından karşılanılarak yüzme havuzu ve kursları hizmete başlamıştır

 

10-Otogarımızı şehir merkezinde hizmete aldık

11-8 milyona İtfaiye aracı ve Kuka kanal açma araçlarını aldık.

 

 

12-15 milyona mezbahane projemizi bitirdik.

 

 

13-8 milyona içme suyu hattımızı yaptık.4 yıldır kullanımda

 

14-Erkek yas evimiz yeni haliyle hizmete sunuldu

15-İlçemizde yolların sıcak asfalt yapımı tamamlandı

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.