Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Müftülük ekibi Malatya’ya uğurlandı

Gümüşhane 08.03.2023 - 10:14, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2632+ kez okundu.
 

Müftülük ekibi Malatya’ya uğurlandı

Gümüşhane İl Müftülüğü’nün depremzedelere yönelik dördüncü yardım kafilesi, görevi devralmak üzere Torul İlçe Müftüsü Recai Öğük başkanlığında yola çıktı.
Asrın felaketiyle hayatları sarsılan vatandaşların acı ve üzüntülerini paylaşmak amacıyla Gümüşhane İl ve İlçe Müftülükleri olarak yardım kampanyası başlattıklarını söyleyen İl Müftüsü Hüseyin Gün, “Türkiye’mizin yaşadığı büyük acıyı biz de Gümüşhane olarak yüreğimizde yaşıyor ve paylaşıyoruz. Bu büyük afetin en az kayıpla atlatılabilmesi ve hayatın normal akışına daha hızlı dönebilmesi için Gümüşhane İl ve İlçe Müftülükleri personellerimizle deprem bölgesindeki kardeşlerimize yardım çabalarımızı devam ettiriyoruz. Bir kez daha depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Yüce Rabbimizden rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve mağdur vatandaşlarımıza da sabır sağlık ve afiyetler diliyoruz” dedi.    Manevi destek hizmetlerinde görev alacak kafilenin selametle dönmeleri ve hizmetlerinin etkin ve bereketli olması için İl Müftü Yardımcısı Mehmet Nuri Durmuş’un yaptığı duanın ardından yardım ekibi Malatya’ya uğurlandı.
Gümüşhane İl Müftülüğü’nün depremzedelere yönelik dördüncü yardım kafilesi, görevi devralmak üzere Torul İlçe Müftüsü Recai Öğük başkanlığında yola çıktı.

Asrın felaketiyle hayatları sarsılan vatandaşların acı ve üzüntülerini paylaşmak amacıyla Gümüşhane İl ve İlçe Müftülükleri olarak yardım kampanyası başlattıklarını söyleyen İl Müftüsü Hüseyin Gün, “Türkiye’mizin yaşadığı büyük acıyı biz de Gümüşhane olarak yüreğimizde yaşıyor ve paylaşıyoruz. Bu büyük afetin en az kayıpla atlatılabilmesi ve hayatın normal akışına daha hızlı dönebilmesi için Gümüşhane İl ve İlçe Müftülükleri personellerimizle deprem bölgesindeki kardeşlerimize yardım çabalarımızı devam ettiriyoruz. Bir kez daha depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Yüce Rabbimizden rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve mağdur vatandaşlarımıza da sabır sağlık ve afiyetler diliyoruz” dedi. 

 

Manevi destek hizmetlerinde görev alacak kafilenin selametle dönmeleri ve hizmetlerinin etkin ve bereketli olması için İl Müftü Yardımcısı Mehmet Nuri Durmuş’un yaptığı duanın ardından yardım ekibi Malatya’ya uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.