Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SÜLEYMAN SEZGİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gündem 19.12.2023 - 17:39, Güncelleme: 19.12.2023 - 18:11 15696+ kez okundu.
 

SÜLEYMAN SEZGİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hayatını kaybeden İstanbul Sancaktepe Gümüşhane'liler Derneği başkanı Süleyman Sezgin bugün Kelkit'in Sögütlü beldesinde öglen namazını muteakip kılınan cenaze namazı sonrası Söĝütlü mezarlığına defnedildi.
Diyabet ve kalp rahatsızlığı sonucu bir süredir hastanede tedavi gören Süleyman Sezgin,diyabete bağlı böbrek hasarı ,kalp damarlarının tıkanması ve hastanede oluşan akciger enfeksiyonu sonucu önceki gece hayata gözlerini yumdu. İstanbul Sancaktepe Gümüşhaneliler Derneği başkanı ve aynı zamanda Söğütlü eşrafının tanınmış simalarından Hayrullah Sezgin'in kardeşi olan Süleyman Sezgin'in cenazesi bugün sabah saatlerinde İstanbul'dan Sögütlü beldesine getirildi. Öglen namazını müteakip kılınan cenaze namazına eski Kelkit Belediye Başkanı Ünal YILMAZ, MHP İl Başkanı Mete KAYA ve MHP İlçe baskanı Şahin DEMİR ,eski Kelkit Tapu Müdürü Yaşar ŞİMSEK ve birçok vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Sezgin,toprağa verildi.
Hayatını kaybeden İstanbul Sancaktepe Gümüşhane'liler Derneği başkanı Süleyman Sezgin bugün Kelkit'in Sögütlü beldesinde öglen namazını muteakip kılınan cenaze namazı sonrası Söĝütlü mezarlığına defnedildi.

Diyabet ve kalp rahatsızlığı sonucu bir süredir hastanede tedavi gören Süleyman Sezgin,diyabete bağlı böbrek hasarı ,kalp damarlarının tıkanması ve hastanede oluşan akciger enfeksiyonu sonucu önceki gece hayata gözlerini yumdu.

İstanbul Sancaktepe Gümüşhaneliler Derneği başkanı ve aynı zamanda Söğütlü eşrafının tanınmış simalarından Hayrullah Sezgin'in kardeşi olan Süleyman Sezgin'in cenazesi bugün sabah saatlerinde İstanbul'dan Sögütlü beldesine getirildi.

Öglen namazını müteakip kılınan cenaze namazına eski Kelkit Belediye Başkanı Ünal YILMAZ, MHP İl Başkanı Mete KAYA ve MHP İlçe baskanı Şahin DEMİR ,eski Kelkit Tapu Müdürü Yaşar ŞİMSEK ve birçok vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Sezgin,toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.