Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

UMKE ekibinden Döne Sürücü'ye sürpriz ziyaret

12.03.2023 - 11:48, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2530+ kez okundu.
 

UMKE ekibinden Döne Sürücü'ye sürpriz ziyaret

Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeye giden ve görevine devam eden Gümüşhane UKME ekibi enkaz altından sağ salim çıkardıkları Dön
Gümüşhane UMKE ekibi Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Atatürk Caddesi Nur Sitesi A Blokta depremin 100.saatinde JAK ekibiyle birlikte 5 saatlik çalışmayla sağlıklı bir şekilde enkazdan çıkardığı Döne Sürücü’ye sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.   Enkazdan çıkarıldıktan sonra 3 gün boyunca hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olan ve Nurdağı’nın Sayburun köyüne ailesinin yanına giden Döne Sürücü’yü depremin ilk saatlerinden itibaren bölgede bulunan Gümüşhane UMKE ekibi unutmadı.   Depremde eşi ve çocuğunu kaybeden Döne Sürücü, ekibi karşısında görünce duygulanırken annesinin de onu kurtaran ekibi görmek için dua ettiğini hatırlattı. Duygusal anların yaşandığı, annesinin duasının gerçekleştiği ziyarette Döne Sürücü, enkaz altında yaşadıklarını Gümüşhane UMKE ekibine ve orada bulunanlara anlattı. 
Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeye giden ve görevine devam eden Gümüşhane UKME ekibi enkaz altından sağ salim çıkardıkları Dön

Gümüşhane UMKE ekibi Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Atatürk Caddesi Nur Sitesi A Blokta depremin 100.saatinde JAK ekibiyle birlikte 5 saatlik çalışmayla sağlıklı bir şekilde enkazdan çıkardığı Döne Sürücü’ye sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

 

Enkazdan çıkarıldıktan sonra 3 gün boyunca hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olan ve Nurdağı’nın Sayburun köyüne ailesinin yanına giden Döne Sürücü’yü depremin ilk saatlerinden itibaren bölgede bulunan Gümüşhane UMKE ekibi unutmadı.

 

Depremde eşi ve çocuğunu kaybeden Döne Sürücü, ekibi karşısında görünce duygulanırken annesinin de onu kurtaran ekibi görmek için dua ettiğini hatırlattı.

Duygusal anların yaşandığı, annesinin duasının gerçekleştiği ziyarette Döne Sürücü, enkaz altında yaşadıklarını Gümüşhane UMKE ekibine ve orada bulunanlara anlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.