Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yeni kaymakam Kadir Algın halkı dolaştı

Kelkit 03.10.2023 - 13:41, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 13457+ kez okundu.
 

Yeni kaymakam Kadir Algın halkı dolaştı

Göreve yeni başlayan Kaymakam Algın,yeni atanan ilçe emniyet müdürümüz Koray Çakar la çarşı esnafını dolaşarak Kelkit halkıyla tanıştı
  Sivas Hafik kaymakamı iken Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi onayıyla Kelkit Kaymakamlığı'na atanan Kadir Algın, halkla kaynaşma çabası ve alçakgönüllülüğüyle dikkat cekiyor. Sabah saatlerinde ilçe emniyet müdürümüz Koray Çakar la çarşı esanafını dolaşarak halkla tek tek konuşan Algın,vatandaşlar tarafından sıcak karşılandı Kadir ALGIN 1989 yılında Gümüldür / İZMİR’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gümüldür ve Menderes’te, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tamamlamıştır.   Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra Halkbank A.Ş.’de görev yapmıştır. İçişleri Bakanlığı’nın 105. Dönem kaymakamlık sınavını kazandıktan sonra, Manisa Valiliğinde il stajı; Balıkesir / Bigadiç ve Yozgat / Yerköy ilçelerinde Kaymakam refikliği; Afyonkarahisar / Evciler’de ise Kaymakam vekilliği görevlerinde bulunmuştur. Bir yıla yakın süre ile İspanya/Madrid Complutense Üniversitesinde dil eğitimi alan Sayın Kadir ALGIN, aynı süre zarfında Türkiye Cumhuriyeti Madrid Büyükelçiği’nde dış temsilcilik stajını yapmıştır. 105. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarı ile tamamlamıştır. 02.04.2021 tarihinde Hafik Kaymakamlığına atanan Sayın Kaymakamımız iyi derece İngilizce ve İspanyolca bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.
Göreve yeni başlayan Kaymakam Algın,yeni atanan ilçe emniyet müdürümüz Koray Çakar la çarşı esnafını dolaşarak Kelkit halkıyla tanıştı

  Sivas Hafik kaymakamı iken Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi onayıyla Kelkit Kaymakamlığı'na atanan Kadir Algın, halkla kaynaşma çabası ve alçakgönüllülüğüyle dikkat cekiyor. Sabah saatlerinde ilçe emniyet müdürümüz Koray Çakar la çarşı esanafını dolaşarak halkla tek tek konuşan Algın,vatandaşlar tarafından sıcak karşılandı

Kadir ALGIN 1989 yılında Gümüldür / İZMİR’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gümüldür ve Menderes’te, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tamamlamıştır.

  Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra Halkbank A.Ş.’de görev yapmıştır. İçişleri Bakanlığı’nın 105. Dönem kaymakamlık sınavını kazandıktan sonra, Manisa Valiliğinde il stajı; Balıkesir / Bigadiç ve Yozgat / Yerköy ilçelerinde Kaymakam refikliği; Afyonkarahisar / Evciler’de ise Kaymakam vekilliği görevlerinde bulunmuştur. Bir yıla yakın süre ile İspanya/Madrid Complutense Üniversitesinde dil eğitimi alan Sayın Kadir ALGIN, aynı süre zarfında Türkiye Cumhuriyeti Madrid Büyükelçiği’nde dış temsilcilik stajını yapmıştır. 105. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarı ile tamamlamıştır. 02.04.2021 tarihinde Hafik Kaymakamlığına atanan Sayın Kaymakamımız iyi derece İngilizce ve İspanyolca bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.