Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Arıcılara şeker desteği sağlandı

Gümüşhane 15.03.2023 - 07:49, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2718+ kez okundu.
 

Arıcılara şeker desteği sağlandı

Gümüşhane’de arıların gelişimi için ilkbahar beslenmesinde kullanılmak üzere arıcılara piyasadan daha ucuz fiyata 146 ton şeker dağıtımı yapıldı.
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş'nin Gümüşhane’deki arıcılara destek amaçlı başlattığı kristal şeker dağıtımı tamamlandı.   Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinesinde Arıcılık Kayıt Sistemi (AKS) kayıtlı ve aktif arıcılık yapan 415 yetiştiriciye 146 ton şekerin dağıtımı yapıldı.   Arıcılık Kayıt Sistemi’ne (AKS) işletmesi kayıtlı ve güncellenmiş olan ve en az 10 adet aktif kovanı bulunan yetiştiricilerin yararlandığı dağıtımda verilecek olan şeker miktarı başvuran aktif kovan sayısına göre belirlendi ve yetiştiricilerden çuval başı 870 TL ücret alındı.
Gümüşhane’de arıların gelişimi için ilkbahar beslenmesinde kullanılmak üzere arıcılara piyasadan daha ucuz fiyata 146 ton şeker dağıtımı yapıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş'nin Gümüşhane’deki arıcılara destek amaçlı başlattığı kristal şeker dağıtımı tamamlandı.

 

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinesinde Arıcılık Kayıt Sistemi (AKS) kayıtlı ve aktif arıcılık yapan 415 yetiştiriciye 146 ton şekerin dağıtımı yapıldı.

 

Arıcılık Kayıt Sistemi’ne (AKS) işletmesi kayıtlı ve güncellenmiş olan ve en az 10 adet aktif kovanı bulunan yetiştiricilerin yararlandığı dağıtımda verilecek olan şeker miktarı başvuran aktif kovan sayısına göre belirlendi ve yetiştiricilerden çuval başı 870 TL ücret alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.