Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bayburt’ta kar nedeniyle yolda mahsur kalan sürücü kurtarıldı

Yaşam 19.11.2023 - 08:27, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3937+ kez okundu.
 

Bayburt’ta kar nedeniyle yolda mahsur kalan sürücü kurtarıldı

Bayburt’un Aydıntepe ilçesine bağlı Günbuldu (Files) Köyü yakınlarında kar yağışı nedeniyle araçta mahsur kalan sürücü kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, M.B. isimli vatandaş aracıyla Çaykara ilçesinden Bayburt istikametine gelirken Günbuldu köyü yakınlarında kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kaldı.   Araç sahibi telefonla durumu çağrı merkezine bildirdi. İlçe Jandarma ve AFAD ekipleri aldıkları ihbar üzerine kara saplanarak ve araç içerisinde mahsur kalan vatandaşa ulaştılar.   Herhangi bir sağlık sorunları bulunmayan M.B., aracıyla birlikte ekiplerin yardımıyla kurtarıldı. bayburtmedya
Bayburt’un Aydıntepe ilçesine bağlı Günbuldu (Files) Köyü yakınlarında kar yağışı nedeniyle araçta mahsur kalan sürücü kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, M.B. isimli vatandaş aracıyla Çaykara ilçesinden Bayburt istikametine gelirken Günbuldu köyü yakınlarında kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kaldı.  

Araç sahibi telefonla durumu çağrı merkezine bildirdi. İlçe Jandarma ve AFAD ekipleri aldıkları ihbar üzerine kara saplanarak ve araç içerisinde mahsur kalan vatandaşa ulaştılar.

 

Herhangi bir sağlık sorunları bulunmayan M.B., aracıyla birlikte ekiplerin yardımıyla kurtarıldı.

bayburtmedya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.