Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cumartesi Günü Gözümüz 4 Maç üzerinde olacak

Spor 26.04.2024 - 19:33, Güncelleme: 26.04.2024 - 20:01 4748 kez okundu.
 

Cumartesi Günü Gözümüz 4 Maç üzerinde olacak

Cumartesi günü Kelkit Hürriyetsporun kaderinin belirleneceği, bölgesel amatör ligine düşüp düşmeyeceğini 4 maç belirleyecek
3.lig 2. Grupta mücadele eden Kelkit Hürriyetspor'un gruptaki puanı şöyle 3.ligden düşmemek için Kelkit'in öncelikli hedefi Bulvarspor'u yenmek yada berabere kalmak olacak.Her 2 durumda da ligde kalıyor. Ancak eğer yenilirse gözümüz 3 maçta olacak; 1-Pazarspor-Velimeşespor Bu maçta Velimeşespor Kelkit'e göre daha fazla averaj farkıyla yenilirse Velimeşespor düşer.Hacettepe ve Amasya kazansa bile 2-Haccettepe spor- Anadolu Universitesi 3-Amasyaspor- Silifke Belediye Hacettepe ve Amasya düşmemeleri için her durumda yenmeleri gerekecek. Bu 2 takımın birisi yenilirse biz yenilsek bile düşmüyoruz. Peki durum nedir ? Bizim dezavantajımız 3 savunma oyuncumuzun cezalı olması ve direk rakibimizle yani kaybederse kendisinin düşeceği bir takımla oynamak. Yani bizim kadar karşı takımında iddiası var ve kendi sahasında. Ancak diğer maçtalardaki rakiplerin oynadıkları takımların büyük bir iddiası yok.   Bizim tek avantajımız ise kendisine inanmış takımına inanmış oyuncularımız olacak.      
Cumartesi günü Kelkit Hürriyetsporun kaderinin belirleneceği, bölgesel amatör ligine düşüp düşmeyeceğini 4 maç belirleyecek

3.lig 2. Grupta mücadele eden Kelkit Hürriyetspor'un gruptaki puanı şöyle

3.ligden düşmemek için Kelkit'in öncelikli hedefi Bulvarspor'u yenmek yada berabere kalmak olacak.Her 2 durumda da ligde kalıyor.

Ancak eğer yenilirse gözümüz 3 maçta olacak;

1-Pazarspor-Velimeşespor

Bu maçta Velimeşespor Kelkit'e göre daha fazla averaj farkıyla yenilirse Velimeşespor düşer.Hacettepe ve Amasya kazansa bile

2-Haccettepe spor- Anadolu Universitesi

3-Amasyaspor- Silifke Belediye

Hacettepe ve Amasya düşmemeleri için her durumda yenmeleri gerekecek. Bu 2 takımın birisi yenilirse biz yenilsek bile düşmüyoruz.

Peki durum nedir ? Bizim dezavantajımız 3 savunma oyuncumuzun cezalı olması ve direk rakibimizle yani kaybederse kendisinin düşeceği bir takımla oynamak. Yani bizim kadar karşı takımında iddiası var ve kendi sahasında. Ancak diğer maçtalardaki rakiplerin oynadıkları takımların büyük bir iddiası yok.

 

Bizim tek avantajımız ise kendisine inanmış takımına inanmış oyuncularımız olacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.