Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erzincan’da Uyuşturucu Tacirlerine Büyük Darbe: 42 Gözaltı

Yaşam 08.05.2024 - 08:43, Güncelleme: 08.05.2024 - 08:43 3627 kez okundu.
 

Erzincan’da Uyuşturucu Tacirlerine Büyük Darbe: 42 Gözaltı

Erzincan’da narkotik polislerinden uyuşturucu tacirlerine büyük darbe 42 şüpheli gözaltına alındı.
Erzincan’da 6 ay boyunca süren teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonun düğmesine basıldı. Vali Hamza Aydoğdu ve İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un şafak vakti yönettiği operasyonda 42 şüpheli yakalanarak, gözaltına alındı. Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 6 ay boyunca sürdürülen teknik ve fiziki takip çalışmaları neticesinde; Erzincan merkezli Erzurum ve İstanbul illerinde şafak vakti operasyon düzenlendi. Özel Harekât Polislerinin de destek verdiği operasyonda; uyuşturucu madde ticareti suçundan 20, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan 25 şahıs olmak üzere 45 şahsa yönelik yapılan operasyonda; Toplam 42 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 3 firari şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.
Erzincan’da narkotik polislerinden uyuşturucu tacirlerine büyük darbe 42 şüpheli gözaltına alındı.

Erzincan’da 6 ay boyunca süren teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonun düğmesine basıldı. Vali Hamza Aydoğdu ve İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un şafak vakti yönettiği operasyonda 42 şüpheli yakalanarak, gözaltına alındı.


Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 6 ay boyunca sürdürülen teknik ve fiziki takip çalışmaları neticesinde; Erzincan merkezli Erzurum ve İstanbul illerinde şafak vakti operasyon düzenlendi.

Özel Harekât Polislerinin de destek verdiği operasyonda; uyuşturucu madde ticareti suçundan 20, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan 25 şahıs olmak üzere 45 şahsa yönelik yapılan operasyonda; Toplam 42 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 3 firari şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.