Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane'de Elma ağacı Kasım'da çiçek açtı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2023 - 19:13, Güncelleme: 26.11.2023 - 22:09 5970+ kez okundu.
 

Gümüşhane'de Elma ağacı Kasım'da çiçek açtı

Gümüşhane'de çiçek ve meyve veren elma ağacı herkesi şaşırttı. Kasım ayında şiddetli yağışlar ve fırtına tüm yurdu etkisi altına alırken Gümüşhane'de çiçek açan elma ağacı görenleri şaşkına çevirdi.
Aralık ayına ve kış mevsimine sayılı günler kala, Gümüşhane’de ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Oltanbey Mahallesinde Harşit Çayı kenarında beton duvarın dibine dikilen genç bir elma ağacı, Kasım ayının soğuk ve kuru havasına rağmen mevsim normallerinin dışında bir görüntü sergiliyor. Kasım ayının soğuk ve kuru havasına rağmen, beton duvarın dibindeki az topraklı alanda yetişen bu genç elma ağacı, bir dalında taptâze çiçeklerle diğer dalında olgunlaşmış elma meyveleriyle, göz kamaştırıcı bir kontrast sergiliyor. Ağaçtaki çiçeklerin meyve verme aşamasına geçmesi, soğuk hava dalgasının etkilerine karşı nasıl direndiği merak konusu olurken, açan çiçeklerin üzerinde uçuşan arılar da ilgiyle karşılandı.
Gümüşhane'de çiçek ve meyve veren elma ağacı herkesi şaşırttı. Kasım ayında şiddetli yağışlar ve fırtına tüm yurdu etkisi altına alırken Gümüşhane'de çiçek açan elma ağacı görenleri şaşkına çevirdi.

Aralık ayına ve kış mevsimine sayılı günler kala, Gümüşhane’de ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Oltanbey Mahallesinde Harşit Çayı kenarında beton duvarın dibine dikilen genç bir elma ağacı,  Kasım ayının soğuk ve kuru havasına rağmen mevsim normallerinin dışında bir görüntü sergiliyor.

Kasım ayının soğuk ve kuru havasına rağmen, beton duvarın dibindeki az topraklı alanda yetişen bu genç elma ağacı, bir dalında taptâze çiçeklerle diğer dalında olgunlaşmış elma meyveleriyle, göz kamaştırıcı bir kontrast sergiliyor.

Ağaçtaki çiçeklerin meyve verme aşamasına geçmesi, soğuk hava dalgasının etkilerine karşı nasıl direndiği merak konusu olurken, açan çiçeklerin üzerinde uçuşan arılar da ilgiyle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.