Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane’de 'Türkiye Yüzyılı' Aile Söyleşileri Yapıldı

Yaşam 30.04.2024 - 08:22, Güncelleme: 30.04.2024 - 08:25 2018 kez okundu.
 

Gümüşhane’de 'Türkiye Yüzyılı' Aile Söyleşileri Yapıldı

Gümüşhane’de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 2 akademisyenin katılımıyla “Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri” kapsamında seminer düzenlendi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Hasan Örücü ve Öğretim Görevlisi Süleyman Kandemir'in katılımıyla gerçekleşen seminer Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören seminerde Öğretim Görevlisi Süleyman Kandemir, katılımcılara aile içi ilişkilerin hukuki boyutu, evlilik ve boşanma süreçleriyle birlikte miras, velayet, nafaka gibi önemli hukuki konuları ele aldı, aile hukukundaki güncel yasal düzenlemeleri ve mahkeme kararlarını da paylaşarak katılımcılarla interaktif bir sunum gerçekleştirdi.  “Geleceğimizin teminatı, sağlam aile yapısının korunmasına bağlıdır” Kandemir, "Milletler kendi düzenlerini kurarken, başka milletlerin düzenlerini körü körüne taklit etmemeleri gerektiği gibi, Türk milletinin kadim geleneğine uygun kurallar da benzer bir anlayışla ele alınmalıdır. “Devletin korunması için aile korunmalı” Devletlerin bekası için zorunlu hususlardan birinin ailenin korunması olduğunu dile getiren Kandemir, ailenin yok olmasının bir müddet sonra devletlerin de yok olmasına neden olacağını, çünkü insan eğitiminin, devlete sadakat ve millete bağlılığın aile kurumu üzerinden gerçekleştiğini ifade etti.  Katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşen etkinlik, aile yapısının önemi üzerine farkındalık oluşturmak adına önemli bir adım olurken kurum yetkilileri paylaşmış oldukları bilgilerden dolayı Öğretim Görevlisi Dr. Hasan Örücü ile Öğretim Görevlisi Süleyman Kandemir’e teşekkür etti.  
Gümüşhane’de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 2 akademisyenin katılımıyla “Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri” kapsamında seminer düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Hasan Örücü ve Öğretim Görevlisi Süleyman Kandemir'in katılımıyla gerçekleşen seminer Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Büyük ilgi gören seminerde Öğretim Görevlisi Süleyman Kandemir, katılımcılara aile içi ilişkilerin hukuki boyutu, evlilik ve boşanma süreçleriyle birlikte miras, velayet, nafaka gibi önemli hukuki konuları ele aldı, aile hukukundaki güncel yasal düzenlemeleri ve mahkeme kararlarını da paylaşarak katılımcılarla interaktif bir sunum gerçekleştirdi. 

“Geleceğimizin teminatı, sağlam aile yapısının korunmasına bağlıdır”

Kandemir, "Milletler kendi düzenlerini kurarken, başka milletlerin düzenlerini körü körüne taklit etmemeleri gerektiği gibi, Türk milletinin kadim geleneğine uygun kurallar da benzer bir anlayışla ele alınmalıdır.

“Devletin korunması için aile korunmalı”

Devletlerin bekası için zorunlu hususlardan birinin ailenin korunması olduğunu dile getiren Kandemir, ailenin yok olmasının bir müddet sonra devletlerin de yok olmasına neden olacağını, çünkü insan eğitiminin, devlete sadakat ve millete bağlılığın aile kurumu üzerinden gerçekleştiğini ifade etti. 

Katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşen etkinlik, aile yapısının önemi üzerine farkındalık oluşturmak adına önemli bir adım olurken kurum yetkilileri paylaşmış oldukları bilgilerden dolayı Öğretim Görevlisi Dr. Hasan Örücü ile Öğretim Görevlisi Süleyman Kandemir’e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.