Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

HAFTA SONU ÖNCE YAĞMUR SONRA KAR GELİYOR!

Yaşam 16.11.2023 - 08:37, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2171+ kez okundu.
 

HAFTA SONU ÖNCE YAĞMUR SONRA KAR GELİYOR!

Türkiye’de birçok il hafta sonu mevsimin ilk kar yağışıyla tanışacak. İç Anadolu Bölgesindeki birçok ilde pazar günü karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.
Önce yağmur gelecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 5 günlük tahminine göre yarın tüm yurtta yağmur bekleniyor. Yarın İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin büyük kısmında yağış gök gürültülü olacak. Bitlis ve çevresinde de yağmur şiddetli olacak. Cuma güneş açacak Yağış cuma günü ara verecek. Yurdun neredeyse tamamında güneş kendini gösterecek. Ancak hava sıcaklığında ciddi bir değişiklik olmayacak. Cuma günü sadece Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde yağış bekleniyor. Cumartesi yağmur geri gelecek Cumartesi günü ise yağmur yeniden neredeyse tüm yurtta etkili olacak. Batı Karadeniz’de ise yağış beklenmiyor. Özellikle yurdun batı kesiminde yağmur şiddetli olacak. İstanbul ve çevresi, Batı Karadeniz, Ege ve İç Anadolu’nun batısında şiddetli yağış bekleniyor. Pazar kar geliyor Pazar günü ise yağmur yerini karla karışık yağmur ve kara bırakacak. İç Anadolu’nun tamamında karla karışık yağmur, yüksek bölgelerde ise kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı da birçok ilde geceleri sıfırın altına düşebilir. Pazartesi devam edecek Karla karışık yağmur ve kar yağışı yeni haftanın ilk gününde de devam edecek. Bu kez yağış biraz doğuya kayacak. Hava sıcaklıkları yine düşük seyredecek.  
Türkiye’de birçok il hafta sonu mevsimin ilk kar yağışıyla tanışacak. İç Anadolu Bölgesindeki birçok ilde pazar günü karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

Önce yağmur gelecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 5 günlük tahminine göre yarın tüm yurtta yağmur bekleniyor. Yarın İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin büyük kısmında yağış gök gürültülü olacak. Bitlis ve çevresinde de yağmur şiddetli olacak.

Cuma güneş açacak

Yağış cuma günü ara verecek. Yurdun neredeyse tamamında güneş kendini gösterecek. Ancak hava sıcaklığında ciddi bir değişiklik olmayacak. Cuma günü sadece Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde yağış bekleniyor.

Cumartesi yağmur geri gelecek

Cumartesi günü ise yağmur yeniden neredeyse tüm yurtta etkili olacak. Batı Karadeniz’de ise yağış beklenmiyor. Özellikle yurdun batı kesiminde yağmur şiddetli olacak. İstanbul ve çevresi, Batı Karadeniz, Ege ve İç Anadolu’nun batısında şiddetli yağış bekleniyor.

Pazar kar geliyor

Pazar günü ise yağmur yerini karla karışık yağmur ve kara bırakacak. İç Anadolu’nun tamamında karla karışık yağmur, yüksek bölgelerde ise kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı da birçok ilde geceleri sıfırın altına düşebilir.

Pazartesi devam edecek

Karla karışık yağmur ve kar yağışı yeni haftanın ilk gününde de devam edecek. Bu kez yağış biraz doğuya kayacak. Hava sıcaklıkları yine düşük seyredecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.