Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Helal Olsun Sayın Vekil

Gündem 12.02.2024 - 13:05, Güncelleme: 12.02.2024 - 13:05 15483+ kez okundu.
 

Helal Olsun Sayın Vekil

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av.Celalettin Köse, Yeşilyurt köyünde içme ve kullanma suyu havzasında yapılan sondaj çalışmasına kesinlikle karşı olduğunu belirtti.
Milletvekili Köse,su havzasının ruhsat sahasından çıkarılması için MAPEG Genel Müdürü ile görüştü ve alanda teknik inceleme için heyet talep etti.   Gümüşhane’de İkisu köyünde maden arama sondajları nedeniyle susuz kalan mahallelerin ardından Yeşilyurt köyünde bir maden firmasının ısrarla köyün tek su kaynağının bitişiğinde sondaj yapmak istemesi tepkilere neden oluyor. Beraberinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ile merkeze bağlı Yeşilyurt köyüne giden Milletvekili Köse, köyün muhtarı Yavuz Metintaş ve köylülerle bir araya geldi.   Sondaj yapılan alanları ve sondaj yapılmak üzere su kaynaklarının neredeyse bitişiğinde işaretlenen alanları bizzat sahaya giderek gören Milletvekili Köse, bu noktadan Maden ve Petrol İşleri (MAPEG) Genel Müdürü Arslan Narin’i telefonla arayarak köylünün de talebi olan su havzasındaki sondaj çalışmalarının acilen durdurulmasını istedi ve sondaj makineleriyle su kaynaklarının arasındaki yakınlığı gösteren fotoğrafları genel müdüre gönderdi.   MAPEG Genel Müdüründen su havzasında kesinlikle sondaj yapılmamasını isteyerek durumun tespiti için kurumdan teknik heyet talep eden Milletvekili Köse, heyetin hafta içinde alana gelerek incelemelerde bulunup köy halkını da dinleyeceğini söyledi.        Kuşakkaya
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av.Celalettin Köse, Yeşilyurt köyünde içme ve kullanma suyu havzasında yapılan sondaj çalışmasına kesinlikle karşı olduğunu belirtti.

Milletvekili Köse,su havzasının ruhsat sahasından çıkarılması için MAPEG Genel Müdürü ile görüştü ve alanda teknik inceleme için heyet talep etti.

 

Gümüşhane’de İkisu köyünde maden arama sondajları nedeniyle susuz kalan mahallelerin ardından Yeşilyurt köyünde bir maden firmasının ısrarla köyün tek su kaynağının bitişiğinde sondaj yapmak istemesi tepkilere neden oluyor.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ile merkeze bağlı Yeşilyurt köyüne giden Milletvekili Köse, köyün muhtarı Yavuz Metintaş ve köylülerle bir araya geldi.

 

Sondaj yapılan alanları ve sondaj yapılmak üzere su kaynaklarının neredeyse bitişiğinde işaretlenen alanları bizzat sahaya giderek gören Milletvekili Köse, bu noktadan Maden ve Petrol İşleri (MAPEG) Genel Müdürü Arslan Narin’i telefonla arayarak köylünün de talebi olan su havzasındaki sondaj çalışmalarının acilen durdurulmasını istedi ve sondaj makineleriyle su kaynaklarının arasındaki yakınlığı gösteren fotoğrafları genel müdüre gönderdi.

 

MAPEG Genel Müdüründen su havzasında kesinlikle sondaj yapılmamasını isteyerek durumun tespiti için kurumdan teknik heyet talep eden Milletvekili Köse, heyetin hafta içinde alana gelerek incelemelerde bulunup köy halkını da dinleyeceğini söyledi.

       Kuşakkaya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.