Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İliç’teki Faciada '2 İşçinin' Daha Cansız Bedenine Ulaşıldı

Yaşam 04.05.2024 - 08:07, Güncelleme: 04.05.2024 - 08:15 3649 kez okundu.
 

İliç’teki Faciada '2 İşçinin' Daha Cansız Bedenine Ulaşıldı

Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan işçilerden Ramazan Çimen ve Kenan Öz’ün de cansız bedenlerine ulaşıldı.
Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan 2 işçinin daha cansız bedenine 82 gün sonra ulaşıldı.  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada, "Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelanda ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden arama çalışmalarında iki işçi kardeşimize daha ulaştık.   Diğer 5 madencimize ulaşmak için de ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. İşçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.  Uğur Yıldız 5 Nisan'da, Adnan Keklik'in ise 19 Nisan'da cansız bedenlerine ulaşılmıştı.
Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan işçilerden Ramazan Çimen ve Kenan Öz’ün de cansız bedenlerine ulaşıldı.

’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan 2 işçinin daha cansız bedenine 82 gün sonra ulaşıldı. 


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada, " Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelanda ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden arama çalışmalarında iki işçi kardeşimize daha ulaştık.

 

Diğer 5 madencimize ulaşmak için de ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını sürdürüyor.

İşçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum."
ifadelerini kullandı. 

Uğur Yıldız 5 Nisan'da, Adnan Keklik'in ise 19 Nisan'da cansız bedenlerine ulaşılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.